ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με "μπάζερ μπίτερ" πέναλτι ο Ατρόμητος, 1-0 την Κέρκυρα

Σε ένα ματς που δεν έθελξε με το θέαμα που πρόσφερε ο Ατρόμητος πήρε τη νίκη στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, με εύστοχη
εκτέλεση πέναλτι του Αμρ Ουάρντα. Την πρώτη τους φετινή νίκη, σε επίσημη διοργάνωση, πέτυχαν οι Περιστεριώτες.

Δεδομένα επρόκειτο για ένα παιχνίδι που δεν προσδοκούσε κανείς κάτι διαφορετικό από αυτό που εν τέλει παρακολουθήσαμε. Οι δύο προπονητές εξάλλου θα προέβαιναν σε αρκετές αλλαγές βασικών ποδοσφαιριστών προκειμένου να τους δώσουν τις απαραίτητες ανάσες. Το πρώτο ημίχρονο λοιπόν κύλησε με αναγνωριστικό τρόπο και για τις δύο ομάδες, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι δεν σημειώθηκε καμιά κλασσική ευκαιρία, παρά μόνο ορισμένες απειλητικές αντεπιθέσεις εκ μέρους των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος αμφότεροι οι προπονητές προσπάθησαν να διορθώσουν την εικόνα των ομάδων τους με αλλαγές και στο 51' η Κέρκυρα απείλησε με το Νούνιες. Κατά τα άλλα η μετριότητα επικράτησε έως το τέλος της αναμέτρησης, οι δυο ομάδες κούρασαν με τη νωθρότητα και την έλλειψη διάθεσης και χρειάστηκε να φτάσουμε στις καθυστερήσεις για να συμβεί κάτι καθοριστικό.

Η εικόνα ολόκληρου του αγώνα συνοψίζεται στον τρόπο που ο Ατρόμητος κέρδισε το πέναλτι. Σε ανυποψίαστη φάση και δίχως να συντρέχει κίνδυνος για την άμυνα της Κέρκυρας, η μπάλα βρήκε στο απλωμένο χέρι του Αρτυματά και ο διαιτητής Τζήλος ορθά έδωσε πέναλτι. Ο Ουάρντα ήταν ψύχραιμος από τα έντακα βήματα και ο Ατρόμητος έφυγε από το γήπεδο με μια νίκη ιδιαίτερης σημασίας, που θα τον βοηθήσει ψυχολογικά εν όψει της συνέχειας.

Οι συνθέσεις:
Ατρόμητος (Κάναντι): Μίρκοβιτς, Χατζηισαΐας, Καρασαλίδης, Ούμπιδες (55' Ντικινί), Οριόλ (67' Γιαννούλης), Μενσά (55' Μανούσος), Κίβρακίδης, Μπουζουλάντζιτς, Βασιλακάκης, Ντάουντα, Ουάρντα.

Κέρκυρα (Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Αρτυματάς Βενέτης, Κρητικός, Μεληκιώτης (78' Γεωργίου), Αναστασίου, Κέβιν, Ντιόγκο, Μπάουμαν, Νούνες (68' Κόντρο), Βάργκας (52' Ζορμπάς)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code