ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Top 9: Οι καλύτερες στιγμές οδηγών της McLaren στο Instagram



H  McLaren f1 δημοσίευσε στο επίσημο site της, τις 9 διασημότερες στιγμές οδηγών της, επιλεγμένες από τους fans της Formula 1.

Από το Bruce Mclaren το 1968 έως το Jenson Button το 2011, δημοσιεύτηκε μια σειρά επιλογών με τις πιο αγαπημένες στιγμές οδηγών της Mclaren στο Instagram, με βάση τα περισσότερα like στις παρακάτω φωτογραφίες/δημοσιεύσεις της, στον λογαριασμό της:

Ayrton Senna, Μονακό 1988

24.4k likes: Οι κατατακτήριες δοκιμές του Senna στο Monte Carlo θα μείνουν στην ιστορία ως μία από τις καλύτερες όλων των εποχών.

Mika Häkkinen, Βέλγιο 2000

17.8k likes: Ξεκινώντας από την pole, ο Mika έμεινε πίσω από τον Schumacher στον 13ο γύρο. 21 γύρους αργότερα, ο Flying Finn ανέκτησε το προβάδισμα και πήρε τη νίκη με ένα εκπληκτικό προσπέρασμα.

Jenson Button, Καναδάς 2011

16k likes: Δύο συγκρούσεις, μια καταρρακτώδης καταιγίδα και μια μάχη από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο γύρο. Αυτός ο αγώνας ήταν αξέχαστος(και.. ατελείωτος να σημειώσουμε εμείς!).

Pedro de la Rosa, Ουγγαρία 2006

13.7k likes: Το παρθενικό βάθρο της νίκης για τον Pedro στη Βουδαπέστη.

Alain Prost, Αυστραλία 1986

13.4k likes: Μια αστοχία ελαστικού για τον Mansell και κάποιες έξυπνες στρατηγικές κινήσεις οδήγησαν τον Prost να κερδίσει τον  αγώνα και να πάρει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Bruce McLaren, Βέλγιο 1968

13.2k likes: Την πρώτη της νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 για λογαριασμό της ομάδας δεν κέρδισε κανένας άλλος από τον Bruce McLaren, τον ιδρυτή της McLaren.

Lewis Hamilton, Βραζιλία 2008

12.2k likes: Is that Glock; Αυτή η προσπέραση της τελευταίας στιγμής (στην τελευταία στροφή του τελευταίου γύρου!) από τον Lewis Hamilton του χάρισαν τους βαθμούς που χρειαζόταν για να πάρει το πρώτο του πρωτάθλημα.

David Coulthard, Magny-Cours 2000

12k likes: Η μοναδική νίκη της ομάδας στο Magny-Cours - ο David τον περιγράφει ως μια από τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές καριέρας του.

Denny Hulme, Αργεντινή 1974

8.5k likes: Ξεκινώντας από 10ος, ο Denny κατόρθωσε να φτάσει στην τελευταία  νίκη του στην F1 το 1974.

Πηγή: McLaren.com
Επιμέλεια: Κώστας Νασιάκος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code