ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τι θα δούμε φέτος στην Superleague Σουρωτή 2017-18; (Pre-season)

Το νέο πρωτάθλημα της Superleague-Σουρωτή ξεκινά αύριο. Άλλη μία χρονιά που θα μας επιφυλάσσει εκπλήξεις , χαρές, λύπες αλλά πάνω απ' όλα στόχος για τις ομάδες είναι το πρωτάθλημα.
Όπως κάθε πρώτη κατηγορία στον κόσμο , έτσι και η Ελλάδα έχει τους ''μεγάλους'' της που θα παλέψουν για την πρώτη θέση , χωρίς αυτό όμως να αναιρεί τις προσπάθειες των υπολοίπων οι οποίοι θα παλέψουν μέχρι τελικής πτώσεως για το καλύτερο , το οποίο στο τέλος μπορεί να είναι και η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κάθε ομάδα έχει θέσει τους στόχους της,πλέον απομένει να τους δούμε και εντός αγωνιστικού χώρου. Το Sportsnewsgreece για άλλη μια χρονιά μάζεψε όλους τους δημοσιογράφους του και σας παρουσιάζει ένα αναλυτικό pre-season . Με άλλα λόγια τι πρόκειται να δούμε στην Superleague-Σουρωτή 2017-18.

Ολυμπιακός 
Ρεπορτάζ : Αλέξανδρος Σαββουλίδης

Με την έλευση Χάσι στον πάγκο και μετά τις πρώτες γκρίνιες στο λιμάνι οι ''ερυθρόλευκοι'' θέλουν να κάνουν το περσινό πάθημα, μάθημα, δείχνοντας σοβαρότητα κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου αποκτώντας ποδοσφαιριστές σε όλες τις γραμμές και δείχνοντας ότι και φέτος είναι το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο. Από εκεί και πέρα το παραπάνω βήμα στην Ευρώπη είναι το μεγάλο στοίχημα τον Πειραιωτών που δείχνουν πιο έτοιμοι από ποτέ.

ΑΕΚ
Ρεπορτάζ : Παναγιώτης Καρπαθάκης

Η Ένωση δεν θέλει να επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος και φέτος μπήκε πολύ δυνατά στο μεταγγραφικό παζάρι. Επιπλέον κατάφερε να κρατήσει τον Μανόλο Χιμένεθ , έναν προπονητή που εμπναίει εμπιστοσύνη στον κόσμο της ΑΕΚ αλλά και στην διοίκηση . Όλα καλά φαίνονται φέτος για τους ''κιτρινόμαυρους'' οι οποίοι θα παλέψουν για την πρωτιά , κάτι το οποίο φαίνεται πιο εφικτό από ποτέ από τότε που η ομάδα επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία. Ένα ακόμη θετικό για τον Δικέφαλο είναι πως θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην Ελλάδα έχοντας ήδη τρεις επίσημους αγώνες από την Ευρώπη .

Παναθηναϊκός
Ρεπορτάζ : Κωνσταντίνος Τάσης

Στόχος της ομάδας οι δύο ενχώριοι τίτλοι, πρωτάθλημα και κύπελλο... Αν περάσει από τα πλέι οφ του Europa League αλλά  κάνει και μία καλή πορεία στην Ευρώπη...Το πρωτάθλημα είναι ένας στόχος που κυνηγάει η ομάδα όπως και το κύπελλο επίσης γι ' αυτό και έχουν γίνει μεταγραφικές προσθήκες που θα βοηθήσουν όσο μπορούν την ομάδα ,θα γίνουν και άλλες προσθήκες μελλοντικά που θα βοηθήσουν και αυτές την ομάδα...

ΠΑΟΚ
Ρεπορτάζ : Παναγιώτης Φλεβάρης

Φέτος ο Δικέφαλος διαθέτει δυναμικό ρόστερ με την επιστροφή του Ρόμπερτ Μακ και έχει όλα τα φόντα να διεκδικήσει τον τίτλο.Το μόνο που μένει να αποδειχθεί είναι αν ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι κατάλληλος να διαχειριστεί το ρόστερ του Δικεφάλου.

Πανιώνιος 
Ρεπορτάζ : Αλέξανδρος Δεπάολης

Οι κυανέρυθροι έχασαν κάποια βασικά "γρανάζια" της περσινής πετυχημένης ομάδας (Μιλόγεβιτς, Γιαννιώτης, Σιώπης, Ρισβάνης, Μπεν), κράτησαν όμως τον Μασούντ και με την πρόσληψη του έμπειρου Μιχάλη Γρηγορίου στοχεύουν και φέτος στην 5αδα. Ήδη από τις προηγηθείσες ευρωπαϊκές δοκιμασίες τους έδειξαν ότι έχουν τα φόντα για να τα καταφέρουν.

Ξάνθη 
Ρεπορτάζ : Παναγιώτης Φλεβάρης

Η ακριτική ομάδα φέτος έχει στις τάξεις της ένα καλό ρόστερ και δεν θα εκπλαγούμε εάν την δούμε να συμμετέχει στα πλέι-οφ. Στο κύπελλο αν σταθεί τυχερή θα μπορέσει να πάει μέχρι τον τελικό στον οποίο με όποια ομάδα και να βρεθεί αντιμέτωπη θα σταθεί σίγουρα ανταγωνιστική.

Ατρόμητος
Ρεπορτάζ : Αλέξανδρος Δεπάολης

Η ομάδα του Περιστερίου επιχείρησε να αλλάξει ριζικά, πραγματοποιώντας δέκα μεταγραφές και φέρνοντας για προπονητή τον Ντάμιρ Κάναντι. Από την εικόνα που έχει παρουσιάσει στα φιλικά διαφαίνονται κάποια καλά δείγματα της δουλείας που γίνεται αλλά δεδομένα χρειάζεται επιπλέον χρόνο για να βγάλει το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο. Στο Περιστέρι επιθυμούν πολύ την είσοδο στην 5αδα, όμως πιο ρεαλιστική μοιάζει η κατάληψη μιας θέσης στα μέσα της κατάταξης.

Πλατανιάς
Ρεπορτάζ : Αλέξανδρος Σαββουλίδης

Η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος δεν ήταν και η ιδανικότερη για την ομάδα των Χανίων καθώς έχασε τους πολυτιμότερους της παίχτες(Μπανανά,Κάργα,Σωτηρίου) αν και ωστόσο ενισχύθηκε με ποδοσφαιριστές από πρωταθλήματα στο εξωτερικό άγνωστης ποιότητας και έλλειψης εμπειρίας του Ελληνικού πρωταθλήματος πέρα των Στάμου,Αγγελόπουλου και Κοροβεση.Ο στόχος φυσικά και είναι η άνετη παραμονή ωστόσο δεν περιμένουμε κάτι αντίστοιχο της περσινής πολύ καλής σεζόν.

Αστέρας Τρίπολης 
Ρεπορτάζ : Τάσος Συνολάκης

Οι Αρκάδες φαίνονται αποφασισμένοι να μην αφήσουν να επαναληφθεί η περσινή αποτυχημένη σεζόν,ευελπιστώντας να καταφέρουν τις επιτυχίες του πρόσφατου παρελθόντος.Ο κόσμος της ομάδας στέκεται εμπράκτως δίπλα της καθώς τα εισιτήρια διαρκείας έχουν ξεπεράσει τα 1.000.

ΠΑΣ Γιάννινα 

Μαζί με την αλλαγή στο γήπεδο όπου τοποθετήθηκε νέος χλοοτάπητας και ειδικό σύστημα απορρόφησης επιθυμεί και την αλλαγή στην βαθμολογική κατάταξη . Πέρσι η ομάδα του Πετράκη δεν κατάφερε να μπει στην 5αδα που ήταν στόχος. Φέτος δείχνει ικανή να το καταφέρει . Σίγουρα θα δούμε ενδιαφέροντα πράγματα φέτος .

Λάρισα 

Πέρσι στο τσακ κατάφερε να σωθεί και να μην πέσει . Όλα πήγαν στραβά , ενώ η ομάδα είχε την...ποιότητα που χρειαζόταν για μια καλή πορεία , αυτή δεν επετεύχθη. Φέτος προβλέπεται να είμαστε στο ίδιο έργο θεατές.

Λεβαδειακός
Ρεπορτάζ : Τάσος Συνολάκης

Η ομάδα του Λεβαδειακού για μια ακόμη χρόνια έφτασε ένα μόλις βήμα πριν τον υποβιβασμό στην Football League,γλιτώνοντας τον παρόλα αυτά εξαιτίας έξω-αγωνιστικών συνθηκών.Το γεγονός αυτό έχει δημιουργήσει δυσαρέσκεια τόσο στον κόσμο όσο και στους παίκτες οι οποίοι φέτος θέλουν να αποδείξουν ότι όχι μόνο μπορούν με την αξία τους να αποφύγουν τον υποβιβασμό αλλά και ότι μπορούν να διεκδικήσουν και μια θέση στην 12αδα.

Απόλλων Σμύρνης
Ρεπορτάζ : Θοδωρής Μιμίμος

Η φετινή σεζόν στον Απόλλων έρχεται με μεγάλες προοπτικές και φιλοδοξίες. Η «Ελαφριά Ταξιαρχία» που την περασμένη σεζόν στέφθηκε πρωταθλήτρια στη Football League, ξεπερνώντας τα εμπόδια ιστορικών ομάδων όπως ο Άρης και ο ΟΦΗ, έχει ως στόχο την άνετη εξασφάλιση της παραμονής της στην Superleague. Ο Απόλλων έκανε 15 μεταγραφές, ενώ αναμένονται ακόμη 1-2 προσθήκες μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, έχοντας αλλάξει το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ, φτιάχνοντας ένα δυνατό σύνολο.

Παναιτωλικός

Η ομάδα του Αγρινίου δεν θέλησε να ''ξοδευτεί'' στο φετινό καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι , προχωρώντας στην απόκτηση 7 ελεύθερων παικτών. Η αλήθεια είναι πως αποχώρησαν και πολύ σημαντικοί ποδοσφαιριστές από την ομάδα , με την σημαντικότερη απόλεια να είναι αυτή του Γρηγόρη Μάκου . Ο Παναιτωλικός δεν φαίνεται φέτος να πηγαίνει για ... μεγάλα πράγματα και στόχο να έχει να βρίσκεται απλά όσο το δυνατόν πιο κοντά γίνεται στην 5αδα . Αν και εφόσον έχει την ευκαιρία να ''τρυπώσει'' μέσα σε αυτήν θα το προσπαθήσει με ότι δυνάμεις έχει .

Α.Ο.Κ.

Η ομάδα από το νησί των Φαιάκων έκανε ''δυνατές προσλήψεις''. Αποκτήθηκαν παίκτες με εμπειρίες οι οποίοι θα βοηθήσουν την ομάδα να μην παλέψει για την σωτηρία αλλά για την είσοδο της στην 12αδα. Η Κέρκυρα μάλιστα είναι από τις ομάδες που φέτος θα έχουν αρκετά έντονο το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ τους, κάτι ομολογουμένως πολύ θετικό . 

Λαμία
Ρεπορτάζ : Παναγιώτης Καρπαθάκης

Τελευταίους αφήσαμε τους νεοφώτιστους μας . Τελευταίοι όμως μόνο στην λίστα του pre-season. Περιμένουμε μία πολύ καλή πορεία φέτος από την Λαμία. Η αλήθεια είναι πως στο μεταγραφικό παζάρι μπήκε αρκετά χλιαρά , χωρίς να κάνει κάποια μεταγραφή δυνατή. Ωστόσο αυτό που διαθέτει είναι ένα αρκετά καλό οικογενειακό κλίμα και έναν πολύ έμπειρο προπονητή , τον Μπάμπη Τεννέ. Υπό της οδηγίες του οποίου η ομάδα προβλέπουμε να μπει μέσα στην 10αδα .Η ομάδα πήρε νίκες σε δύο πολύ δυνατά φιλικά με Ατρόμητο και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.Θα είναι σίγουρα η ευχάριστη έκπληξη της χρονιάς η Λαμία.

Το trailer του Sportsnewsgreece για την φετινή Superleague - Σουρωτή 2017-18

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code