ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Post-game Ολυμπιακός-ΑΕΛ


Σε ένα παιχνίδι που το σκορ μπορεί να μην λέει όλη την αλήθεια, σε ένα άδειο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" λόγο της της τιμωρία που ισχύει από πέρυσι, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-1 της ΑΕΛ.


Οι 11αδες του αγώνα:

Ολυμπιακός(4-2-3-1):Καπίνο,Μίλιτς,Ρέτσος,Βούκοβιτς (Νικολάου 78'),Φιγκέιρας,Ανδρούτσος,Ζντίελαρ,Φορτούνης (Μάρτινς 81'),Σεμπά  (Σιώπης 71'),Καρίμ.

ΑΕΛ(4-2-3-1):Μπόζοβιτς,Γουάλας,Φάρκας,Ζίζιτς,Ρέντζας,Κουτσιανικούλης (Ναζλίδης 79'),Ανδρεόπουλος  (Αναστασόπουλος 68'),Άντονι,Ντελετιτς,Λεοζίνιο,Περόνε  (Κρίζμαν 79')


Το φιλμ του αγώνα:
12' Σέντρα Μίλιτς από αριστερά, θα πάρει την κεφαλιά ο Καρίμ πριν αυτή καταλήξει στην αγκαλιά του Μπόζοβιτς.

30' Πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι, σέντρα του Ανδρούτσου, κεφαλιά του Φορτούνη και ενστικτωδώς απόκρουση του Μπόζοβιτς

32' Πέναλτι για τον Ολυμπιακό, μετά από ατομική ενέργεια του Σεμπά από τα αριστερά θα επιχειρήσει να "κόψει" την μπάλα και κάπου εκεί θα παρέμβει ο Φάρκας "κόβωντας" την μπάλα με το χέρι,αναγκάζοντας τον Καραντώνη να δείξει λευκή βούλα.

33' ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό! Εξαιρετική εκτέλεση από τον Φορτούνη θα την στείλει συρτά στην δεξιά γωνία του Μπόζοβιτς,ο Μαυροβούνιος θα πέσει σωστά χωρίς όμως να "σώσει" την ΑΕΛ.

44' Θα σκοράρει ο πρωοθημένος Ζίζιτς έπειτα από σπόντες στην περιοχή όμως από προφανή θέση οφσάιντ

Ημίχρονο χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις και πολλές τελικές.

58' Εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη από τα αριστερά με να σημαδεύοντας τον Καρίμ στους δεύτερο δοκάρι και αυτός με την σειρά του να αναγκάζει τον Μπόζοβιτς σε ενστικτωδώς απόκρουση πριν απομακρύνουν οι αμυντικοί σε πλάγιο.

61' Θα δοκιμάσει ο Βούκοβιτς ένα σουτ με το αριστερό από τα 35 μέτρα όμως η μπάλα θα κοντράρει επάνω στον Φατιόν και θα καταλήξει κόρνερ.

67' ΓΚΟΛ, για τον Ολυμπιακό! Πλαγιοκόπηση Πάρντο από τα δεξιά θα βρει με συρτή πάσα τον Καρίμ στην καρδιά της περιοχής και ο Ιρανός θα σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα διπλασιάζοντας τα τέρματα τον Πειραιωτών.

70' Εξαιρετική πάσα του Ανδρούτσου στην μεγάλη περιοχή βρίσκοντας αμαρκάριστο τον Φορτούνη, όμως ο Έλληνας μέσοεπιθετικός θα στείλει την μπάλα επάνω στον Μπόζοβιτς.

71'ΓΚΟΛ, για την ΑΕΛ! Έπειτα από εξαιρετική ενέργεια στον χώρο του κέντρου από τον Ντελετιτς, ο Σέρβος θα βρει στα δεξιά τον Λεοζίνιο και αυτός με μια κάθετη από τα δεξιά θα αναγκάσει τον Φιγκέιρας επάνω στην παρέμβαση να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

73' Κόρνερ για την Λάρισα,η εκτέλεση θα βρει τον Ζίζιτς στο δεύτερο δοκάρι και ο υψηλόσωμος αμυντικός θα βοηθήσει με μια κεφαλιά τον Καπίνο να πραγματοποιήσει την απόκρουση του αγώνα.

74' ΓΚΟΛ, για τον Ολυμπιακό! Ο Φιγκέιρας μας αναγκάζει να ξεχάσουμε το αυτογκόλ του 3 λεπτά νωρίτερα και με ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μπόζοβιτς, με τον Μαυροβούνιο να μένει "άγαλμα".

76' ΓΚΟΛ,για τον Ολυμπιακό! Μετά από εξαιρετική συνεργασία Πάρντο-Καρίμ-Φορτούνη,ο τελευταίος θα δεχτεί μια πάσα και από θέση τετ α τετ μέσα στην μεγάλη περιοχή θα γράψει το τελικό 4-1.

83' Απευθείας φάουλ του Μίλιτς έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα συρτά στα χέρια του Μπόζοβιτς.


Πολύ καλή η Διαιτησία των Καραντώνη, Πετρόπουλου, Καραγκιζόπουλο και Νεοφυτιάδη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code