ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Eric Boullier: Ο Alonso δεν είναι αυτός που πάντα παρουσιάζουν


Ο επικεφαλής της McLaren, Eric Boullier, αντικρούει τον ισχυρισμό ότι ο Fernando Alonso είναι δύσκολος χαρακτήρας και είναι εντελώς επικεντρωμένος στο να είναι ανταγωνιστικός.

Οι σχέσεις μεταξύ του Alonso και των πρώην ομάδων του McLaren και της Ferrari έχουν αλλάξει άρδην μετά το τέλος της συνεργασίας τους, ενώ δεν ενδιαφέρονται να ξαναεντάξουν στο δυναμικό τους, τον δις παγκόσμιο πρωταθλητή στο τέλος της σεζόν όταν λήγει το τρέχον συμβόλαιο του.

Αλλά ο Eric Boullier επέμεινε ότι ένας οδηγός σαν τον Alonso στην ομάδα δεν σημαίνει κατ 'ανάγκην πρόβληματα.
"Αυτό που κάνει τον Fernando να ξεχωρίζει σε σχέση με τους άλλους είναι η ζωτική ανάγκη που πρέπει να είναι ανταγωνιστικός", δήλωσε ο Bouiller στο F1i.com.
"Το μόνο που νοιάζεται είναι να κερδίσει, να κερδίσει, να κερδίσει, και κάνει ότι περνά από  το χέρι του γι'αυτό.
"Μπορεί να αγωνίζεσαι εναντίον του στην τοπική πίστα καρτ ή να παίζεις τένις μαζί  του, αυτός θα δώσει το 200% να βγει νικητής , θα είναι τόσο προσηλωμένος  όσο για ένα Σαββατοκύριακο αγώνα Grand Prix.
"Ολόκληρη η ζωή του Φερνάντο είναι επικεντρωμένη γύρω από την ανάγκη να αποδίδει 100% και να κερδίζει. Δεν θα έλεγα ότι είναι και μοναχός, αλλά ενδιαφέρεται μόνο να είναι ανταγωνιστικός".

Και είναι η αφοσίωση του Alonso που πιστεύει ο Boullier ότι έχει οδηγήσει σε μια "παρεξήγηση" για τον Ισπανό.
"Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος, αλλά θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάποια παρεξήγηση σχετικά με τις προσδοκίες του."

Ο Fernando είχε τη φήμη ότι γίνετε αρκετά δύστροπος για να τον διαχειριστείς όταν πραγματικά δεν είναι ανταγωνιστικός(ή αυτό που οδηγεί!).
"Μόλις καταλάβετε την πείνα του για νίκες και επιδόσεις, είναι αρκετά εύκολο να αντιμετωπίσετε αυτό το είδος χαρακτήρα.
"Φυσικά, μπορείτε να φανταστείτε ότι είναι αρκετά επηρεασμένος λόγω των πρόσφατων αποτελεσμάτων μας. Ο Φερνάντο μπορεί να έχει τον χαρακτήρα, τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις του ανάλογων των συνθηκών, αλλά μερικές φορές δεν είναι σαν τον τύπο που παρουσιάζουν".

Πηγή:planetf1.com
Επιμέλεια: Κώστας Νασιάκος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code