ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πήρε αυτό που του άξιζε











Εξαιρετικός ο Ολυμπιακός, απέδειξε γιατί δικαίος είναι το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση παίρνοντας την νίκη απέναντι στην Ριέκα με σκορ 2-1.



Έδειξε από το πρώτο λεπτό,πιέζοντας ψηλά και χωρίς να αφήσει τους Κροάτες να πάρουν ανάσα ότι ήθελε να πάρει ένα ευρύτερο σκορ από το τελικό,εύκολα ανατρέψιμο 2-1.

Η μη χρησιμοποίηση του Φορτούνη από τον Χάσι δικιολογημένη,από ότι φάνηκε στο πλάνο του πρώτου ημιχρόνου,δείχνοντας ότι θέλει να πιέσει ψηλά και να "χτυπήσει" στον χώρο την Ριέκα.Κάτι το οποίο το κατάφερε μέχρι ένα σημείο χωρίς όμως να μπορέσει να βρει το γκολ που θα "ξεκλείδωνε"τα πόδια των παιχτών του Ολυμπιακού βοηθώντας τους να παίξουν πιο "ελεύθερα",όμως είχανε και την ατυχία να βρούνε σε εξαιρετική μέρα τον Κροάτη τερματοφύλακα Σλούγκα ο οποίος κρατούσε μόνος του όρθια την άμυνα της Ριέκα.

Κόντρα στην ροή του αγώνα και συγκεκριμένα στο 41ο λεπτό η Ριέκα χτύπησε στην κόντρα και μετά από εξαιρετική συνεργασία Χέμπερ-Γαβράνοβιτς ο πρώτος θα βρεθεί σε σημείο βολής πιάνοντας εκτός θέσης τον Καπίνο και στέλνοντας την μπάλα συστημένη στην κλειστή του γωνία γράφοντας το 0-1.

Μπορεί να ήταν μια ζεστή καλοκαιρινή βραδιά στο Φάληρο ωστόσο το γήπεδο είχε παγώσει μετά το σοκ,τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν και χειρότερα,καθώς στο 45ο λεπτό η Ριέκα με τον Χέμπερ ξανά σε θέση τετ α τετ να σπαταλά μια μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της, με τον Καπίνο αυτή την φορά να αντιδρά σωστά και να βγάζει την μπάλα με τα πόδια κόρνερ.

Στο 2ο ημίχρονο και μέχρι την είσοδο του Φορτούνη στο 65ο λεπτό έναντι του Σεμπά η παγωμάρα ήταν εμφανής, ωστόσο ο Έλληνας διεθνής στις πρώτες του επαφές   θα στείλει από πλάγια θέση την μπάλα συστημένη στα πόδια του Οφόε και αυτός με την σειρά του θα τελειώσει εξαιρετικά την φάση φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα.

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να πιέζει ασφυκτικά, χάνοντας σωρεία ευκαιριών, με αποκορύφωμα την κεφαλιά του Ανδρούτσο στο 90 λεπτό στέλνοντας την μπάλα δοκάρι και έξω.

Δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη οι ερυθρόλευκοι,στο 93ο λεπτό ο Φορτούνης θα κερδίσει ένα φάουλ αρκετά μέτρα από την εστία,θα επιχειρήσει την απευθείας εκτέλεση,ο Σλούγκα θα κάνει θα κάνει μια ασταθή απόκρουση, στην επαναφορά ο Ομάρ επιχειρώντας μια σέντρα στο πρώτο δοκάρι,θα βρεθεί εκεί στην πορεία της μπάλας ο Ρομαό και με το κεφάλι γράφει το τελικό 2-1 για τον Ολυμπιακό βάζοντας τους πειραιώτες σε θέση οδηγού ενόψει του επαναληπτικού στην Κροατία.


Ξεχώρισαν για τον Ολυμπιακό οι Φορτούνης και Καρσελά όπως και οι Σλούγκα,Χέμπερ από πλευράς Ριέκα.

Από έναν αδύναμο κρίκο η κάθε ομάδα,με τον Καπίνο να έχει μια κακή βραδιά και τον Ζούτα από την Ριέκα να σφραγίζει μια κακία εμφάνιση με την δεύτερη χαζή κίτρινη κάρτα στο 82ο λεπτό

Πιο αναλυτικά οι 11αδες:

Ολυμπιακός:Καπίνο,Κούτρης,Ρέτσος,Ρομαό,Ομάρ,Οφοε(Ανδρούτσος 78'),Ζιλέ,Σεμπά(Φορτούνης 65'),Μάριν(Πάρντο 74'),Καρσελά,Μπεν.

Ριέκα:Σλούγκα,Ζούτα,Ελέζ,Ζούπαριτς,Βεσοβιτς,Μαλές,Μπράνταριτς,Χέμπερ(Μάρτιτς 88'),Μίστιτς,Γκόργκον(Τσίρνιτς 78'),Γαβράνοβιτς(Γέλιτς 72').

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code