ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

"Μοιράστηκαν" τον βαθμό στα Χανιά














Σε ένα παιχνίδι με 2 εντελώς διαφορετικά ημίχρονα Πλατανιάς και Παναθηναϊκός ήρθαν ισόπαλοι 1-1.Με τους "πράσινους" να φαίνονται αδικημένο από το τελικό αποτέλεσμα.

Οι 11αδες:

Πλατανιάς  (Γιώργος Παράσχος):Όμπερχαουζερ,Πλιάτσικας (Κοροβέσης 76'), Ντικαμονά,Καρυπίδης, Βάντερσον, Στάθης, Κρός  (Πατράλης 72'), Ντεβέσα, Αγγελόπουλος, Ενσικουλού, Μπούτνικ  (Γκρζέλτσακ 68')

Παναθηναϊκός  (Μαρίνος Ουζουνίδης):Βλαχοδήμος, Κολοβέτσιος, Μολέδο, Κουτρουμπής, Γιόχανσον, Ζέκα, Κουρμπέλης, Καμπέσας, Λούντ  (Χατζηγιοβαννης 64') ,Μολίνς  (Τσάβεζ 64'), Λουτσιάνο  (Δώνης 73').


7' Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι, ο Λούντ από μέσα στην περιοχή θα σπάσει την μπάλα στον Μολίνς, με τον Σουηδό να μην πιάνει γεμάτα την μπάλα στέλνοντας την άουτ.

10' Πρώτη τελική για τον Πλατανιά με τον Μπούτνικ να παίρνει την κεφαλιά από το ύψος της μεγάλης περιοχής και αυτή να καταλήγει εύκολα στα χέρια του Βλαχοδήμου.

18' Δυνατό σουτ του Λούντ από δύσκολη θέση η μπάλα πολύ ψηλά από το οριζόντιο δοκάρι.

29' Εξαιρετική πάσα του Ζέκα που θα βρει τον Καμπέσας στον χώρο.Ο 20χρόνος θα ανατραπεί από τον Ντικαμονά λίγο έξω από την περιοχή με τον Παπαπέτρου να λέει "παίζεται".

40' Εξαιρετική συνεργασία Βάντερσον-Μπούτνικ-Ντεβέσα με τον τελευταίο να πιάνει ένα δυνατό βολέ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή αναγκάζοντας τον Βλαχοδήμο να κάνει μια πολύ καλή απόκρουση στην δεξιά του γωνία.

45' Στην τελευταία φάση του 1ου ημιχρόνου ο Λούντ θα πιάσει ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Όμπερχαουζερ.

Ημίχρονο χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις με τους φιλοξενούμενους να ελέγχουν πλήρως τον ρυθμό του αγώνα.

55' Τρομερή ευκαιρία για τον Πλατανιά, ο Στάθης από τα δεξιά θα βρει αμαρκάριστο τον Μπούτνικ στο ύψος του πέναλτι, ο Ουκρανός θα πιάσει την κεφαλιά με τον Βλαχοδήμο να αρνείται για άλλη μια φορά.

68' Δυνατό σουτ Ζέκα με το δεξί έξω από την περιοχή, η μπάλα στην αγκαλιά του Όμπερχαουζερ.

70' Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ντεβέσα ο Βλαχοδήμος όμως με μια εκτίναξη στο παραθυράκι "φωνάζει" παρόν.

72' ΓΚΟΛ, για τον Παναθηναϊκό.Ο Λουτσιάνο θα πιάσει την άμυνα του Πλατανιά να "κοιμάται" στέλνοντας τον Τσάβεζ τετ α τετ απέναντι από τον Όμπερχαουζερ με τον Αργεντινό να κάνει το καθήκον του στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα μετρώντας μόλις 8 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο.

78' ΓΚΟΛ, για τον Πλατανιά.Ο Ενσικουλού από τα αριστερά θα βρει αμαρκάριστο τον Κοροβέση μέσα στην περιοχή με τον νεοεισελθέντα να κάνει την προβολή ισοφαρίζοντας για τους "Χανιώτες"

85' Λάθος ακυρωθέν γκολ για τον Πλατανιά.Σε μια φάση "φωτοτυπία" με την φάση του γκολ 7 λεπτά νωρίτερα, αυτή την φορά ο Ντεβέσα θα "σπάσει" την μπάλα μέσα στην περιοχή, ο Μολέδο θα "τρακάρει" με τον Βλαχοδήμο ο Κοροβέσης θα σκοράρει σε κενή εστία όμως ο Παπαπέτρου έχει σφυρίξει νωρίτερα επιθετικό φάουλ.

88' Ντεβέσα θα βρει στην πλάτη της άμυνας τον Κοροβέση που θα τον προλάβει ο Κολοβέτσιος λίγο πριν πλασάρει.

Με λάθη η διαιτησία Παπαπέτρου, Καμπούρη, Φωτόπουλου και Βάτσιου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code