ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Να κάνει το καθήκον του!












Πιο έτοιμος από ποτέ δείχνει ο Ολυμπιακός για να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης απόψε απέναντι στην Ριέκα (21:45 OTESPORT)

Να αποδείξει ότι δικαίως αποκαλείται το φαβορί ακόμα και από τα κροατικά μέσα θα επιχειρήσει σήμερα η ομάδα του Πειραιά. Παρά τις ανακατατάξεις που αναμένονται να γίνουν στην 11αδα για άλλη μια φορά, τόσο από την άφιξη Ζιλέ όσο και από το πρόβλημα του Οφόε, αλλά ακόμα και από μερικούς ποδοσφαιριστές που δείχνουν ανέτοιμοι να αγωνιστούν είτε λόγο έλλειψης χημείας με την ομάδα (Μίλιτς) είτε λόγω απειρίας ευρωπαϊκών διοργανώσεων  (Σισέ).

Η αποστολή αποτελείται από τους:Καπίνο,Γιαννιώτα,Ομάρ,Μίλιτς,Κούτρη,Ρέτσο,Βούκοβιτς,Φιγκειρας,Ρομαο,Φορτούνη,Οφοε,Ζιλέ,Μάριν,Καρσελά,Ανδρούτσο,Ζντίελαρ,Πάρντο,Σεμπά,Μπεν,Ανσαριφάρντ.


Μια πιθανή 11αδα αποτελείται από τους Καπίνο,Φιγκειρας,Ρέτσο,Βούκοβιτς,Κούτρη,Ρομαό,Ζιλέ,Σεμπά,Φορτούνη,Καρσελά,Μπεν.
Στο συνηθισμένο σύστημα 4-2-3-1.

Όσο για την Ριέκα,η οποία την Παρασκευή έδωσε τον 5ο της αγώνα στο Κροατικό πρωτάθλημα και 9ο συνολικά επίσημο παιχνίδι για την φετινή σεζόν,ηττήθηκε από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 0-2 στην έδρα της.Σαφώς και είναι σε καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας από τον Ολυμπιακό, καθώς ξεκίνησε την προετοιμασία της από τις 15 Ιουνίου (!) ενώ ο Ολυμπιακός είχε όλους τους παίκτες του στην προετοιμασία από 17 Ιουλίου.

Στο πρωτάθλημα είναι στην 3η θέση με 3 νίκες και 2 ήττες έχοντας σκοράρει 8 και δεχτεί 4 τέρματα. Ξεκίνησε από τον δεύτερο προκριματικό του Champions League, απέναντι στην ουαλική The New Saints παίρνοντας 2 νίκες με 2-0 εντός και 5-1 εκτός.Στην συνέχεια απέκλεισε την Σάλζμπουργκ με δύο ισοπαλίες (1-1 εκτός και 0-0) στον επαναληπτικό εντός.

Μεγάλη απουσία για τους Κροάτες θα είναι ο βασικός τους επιθετικός Γαβράνοβιτς.Ο οποίος θα απουσιάσει και στα 2 παιχνίδια εξαιτίας ενός προβλήματος στον δικέφαλο.Για τους Πειραιώτες θα απουσιάσουν οι τραυματίες Εμενίκε,Μποτία,Ελγιουνούσσι και εξαιρετικά αμφίβολος κρίνεται ο Οφόε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code