ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αναγκασμένη για ένα ...καλό αποτέλεσμα απόψε η ΑΕΚ

Σήμερα η ΑΕΚ καλείται να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο Βέλγιο , συγκεκριμένα στην έδρα της Μπριζ. Το έργο δεν είναι εύκολο , όχι όμως και ακατόρθωτο .
Μία σοβαρή ΑΕΚ θα μπορέσει να κυριαρχήσει μέσα στο γήπεδο και να μην κινδυνέψει . Εάν και εφόσον πετύχει κάτι τέτοιο τότε θα πρέπει να δώσει έναν αγώνα για τα διαδικαστικά στο ΟΑΚΑ.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή . Η Ένωση προκειμένου να εξιλεωθεί λόγω του αποκλεισμού της από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λικ , θα πρέπει να δείξει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σήμερα απέναντι στους Βέλγους. Περιμένουμε να δούμε μία καλή ανασταλτική λειτουργία , κάτι που βλέπαμε πέρσι επί εποχή Χιμένεθ , ωστόσο δεν είδαμε φέτος ούτε στα φιλικά προετοιμασίας ούτε στους 2 επίσημους αγώνες που έπαιξε με ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Από εκεί και πέρα εάν η ελληνική ομάδα καταφέρει να κρατήσει το 0 στην άμυνα της τότε ο τρόπος για να σκοράρει θα βρεθεί . Η αλήθεια είναι όμως πως οι ''κιτρινόμαυροι'' δεν έχουν βρει ακόμη στο πρόσωπο του Λιβάια τον σέντερ φορ που χρειάζονται . Στον πάγκο θυμίζουμε βρίσκεται ο Αλμέιδα , καθώς ο Γιακουμάκης είναι εκτός για 1,5 μήνα . Ο Πορτογάλος έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία , όμως μένει να τον δούμε να αγωνίζεται και ως βασικός στο σημερινό παιχνίδι για περισσότερα συμπεράσματα. Είναι κάτι βέβαια που δεν αποκλείεται να δούμε από τον Μανόλο Χιμένεθ , καθώς ο Ούγκο Αλμέιδα γνωρίζει περισσότερο τους συμπαίκτες του και έχει την εμπειρία για τέτοια ματς εν αντιθέσει με τον Κροάτη , Μάρκο Λιβάια. Ακούστηκε μέσα στην εβδομάδα πως ο Ισπανός τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα με 3 αμυντικούς , κάτι το οποίο δεν φαίνεται να παίρνει απόψε σάρκα και οστά , λόγω του παθητικού γκολ που θέλει να κρατήσει στην άμυνα η ΑΕΚ.

Επομένως σήμερα η Ένωση ενδεχομένως να παραταχθεί σε 4-3-3 με Ανέστη κάτω από τα δοκάρια , Τσιγκρίνσκι , Βράνιες ( υπάρχει ένα ερωτηματικό λόγω του προβλήματος του , οπότε ενδεχομένως να δούμε και Τσόσιτς στην θέση του ),Μπακάκη, Λόπεζ.Στον άξονα θα βρεθούν οι Γιόχανσσον, Σιμόες και Γαλανόπουλος. Στην γραμμή κρούσης θα δούμε Χριστοδουλόπουλο από δεξιά και Μάνταλο αριστερά με κορυφή επίθεσης τον Ούγκο Αλμέιδα και όχι τον Βίκτωρ Κλωναρίδη όπως έχουμε ακούσει αρκετά το τελευταίο διάστημα.

Όσον αφορά την Μπριζ , ο Ιβάν Λέκο θα επιλέξει 3-5-2 με τον Χόρβατ στο τέρμα τους Σίμονς, Μεσέλ και Ντένσβιλ στην άμυνα, τους Βάνακεν και Νακαμπά κεντρικά χαφ, τον Λιμπομπέ αριστερά, τον Παλάσιος δεξιά, τον Βόρμερ μεσοεπιθετικό και τους Βόσεν και Ντένις επιθετικό δίδυμο. Ένα σύστημα που δίνει μία επιθετική πνοή στην ομάδα του Βελγίου . Αυτό είναι και το επικίνδυνο θα λέγαμε κομμάτι για την ελληνική ομάδα, καθώς οι ομάδες από την συγκεκριμένη χώρα παίζουν ένα γρήγορο και άμεσο παιχνίδι με αρκετά μεγάλη δόση του επιθετικού στοιχείου .

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι δύο ομάδες δεν έχουν αναμετρηθεί ξανά κατά το παρελθόν μεταξύ τους κάτι το οποίο το κάνει αρκετά ενδιαφέρον . Οι άνθρωποι της Μπριζ μάλιστα τόνισαν πως η ΑΕΚ ήταν η ομάδα που δεν θέλανε να βρούνε απέναντι τους και πως το έργο τους θα είναι πολύ δύσκολο.

Ένα αν μη τι άλλο πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι πρόκειται να παρακολουθήσουμε σήμερα που αποτελεί το ένα από τα δύο σκέλη, ώστε να δούμε εάν η ελληνική ομάδα θα πανηγυρίσει την είσοδο της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ . 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code