ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός: Μεταγραφών συνέχεια.

Ο Παναθηναϊκός φορτσάρει στο μεταγραφικό παζάρι, παλεύει για την απόκτηση επιθετικού και αριστερού μπακ...


Ένα βήμα απο την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Φάνη Τζανδάρη είναι στον Παναθηναϊκό. Ο 24χρονος μέσος έχεις έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για να συνεχίσει την καριέρα του. Το μόνο που μένει είναι να ενεργοποιηθεί η συμφωνία, που αναμένεται να γίνει μετά τα παιχνίδια με την Μπιλμπάο.

Στο μισό εκατομμύριο η διάφορα με Μπρόντμπι για Πούκι. Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 1,5 εκ. ευρώ στην Μπρόντμπι, εδώ και μέρες.

Η πρόταση αυτή φέρεται να μην ικανοποιεί την ομάδα του παίκτη, η οποία θέλει να βάλει 1,5 εκ. καθαρά στα ταμεία της. Με την Σέλτικ να διατηρεί το 35% του παίκτη. Για να ικανοποιηθούν οι Δανοί θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να δώσει κάτι παραπάνω από 2 εκ. ευρώ, ποσό το οποίο δεν θα δώσουν οι "πράσινοι". Ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία για την εύρεση της χρυσής τομής.


Ο Παναθηναϊκός βρίσκονταν μία ανάσα από τον Γκάμπριελ Σίλβα με τον παίκτη να καταλήγει στην Σεντ - Ετιέν. Οι " πράσινοι" βάζουν μπροστά το Plan B για το αριστερό άκρο της άμυνας.

 Παναθηναϊκός φέρεται να έχει ξεκινήσει επαφές με τον Σλοβένο Γιουρέ Μπάλκοβετς, ο οποίος αρέσει στον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο η μεταγραφή του, εφόσον κλείσει, να ολοκληρωθεί τέλος Αυγούστου μετα τα playoffs του Europa League.

Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Μπάλκοβετς στον Παναθηναϊκό, έχουν πάντα κατά νού την περίπτωση του Βενσάν Μπέσα σε πρώτο πλάνο.

  



                                                   





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code