ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επιτέλους… νίκη για Άγιαξ!

Από έναν εφιαλτικό μήνα, με τέσσερις ήττες σε ισάριθμα επίσημα ματς, ξύπνησε ο Άγιαξ, με τη νίκη του με 3-1 επί της Γκρόνινγκεν στο «Amsterdam Arena», για τη 2η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Ο αποκλεισμός από το Champions League, η ήττα από τη Ρόζενμποργκ στο πρώτο ματς των πλέι οφ του Europa, αλλά και η απρόσμενη ήττα στην πρεμιέρα της Eredivisie από τη Χέρακλες «πλήγωσαν» τον «Αίαντα», ο οποίος είχε να πανηγυρίσει από το φιλικό με τον ΠΑΟΚ στις 15/7.

Η σημερινή επιστροφή του, ήταν επιτακτική και το κατάφερε με τον Χούντελαρ να ανοίγει το σκορ στο 38’, μετά από εξαιρετική ασίστ του Ζίγεκ, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα στο 48’ με τρομερή ατομική ενέργεια από εξίσου ωραία ασίστ του Τσέρνι.

Η Γκρόνινγκεν βρήκε απάντηση με «κεραυνό του Ιντρίσι από αρκετά πλάγια, όμως ο Άγιαξ διεύρυνε ξανά το προβάδισμα με απίθανο σουτ του Σένε.

Τη δεύτερη ήττα της σε ισάριθμα ματς γνώρισε η Βίλεμ με 2-0 από την Ουτρέχτη.

Η ομάδα του Κώστα Τσιμίκα, που αγωνίστηκε και σε αυτό το παιχνίδι για 90’, αιφνιδιάστηκε με δύο γρήγορα γκολ των γηπεδούχων και δεν κατάφερε να αντιδράσει.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Λαμπιάντ, ενώ στο 7’ ο Ντέσερς διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Πηγή : sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code