ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Πανιώνιος συνέτριψε τον Ατρόμητο με 6-2!

Ο Ατρόμητος παρουσιάσε στο χορτάρι παρόμοια εικόνα με αυτήν εναντίον του Αστέρα Τρίπολης και, μια εβδομάδα μετά,
δέχθηκε στην έδρα του αυτήν τη φορά, έξι γκολ! Καταιγιστικός ο Πανιώνιος στο β' ημίχρονο.

Ομολογουμένως οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματα του Ατρομήτου στα φιλικά που έχει δώσει είναι...αμφίρροπα. Προβλημάτισε στην εντός έδρας ήττα με τη Λαμία (1-2), συνετρίβη στο ματς με τους Αρκάδες και ενδιάμεσα από τη δεύτερη εξάρα κέρδισε τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι! Η ομάδα δεν δείχνει σταθερότητα, κάτι το οποίο προκύπτει όπως είναι φυσικό από τις πολλές δοκιμές του Νταμίρ Κάναντι στο σχηματισμό και τα πρόσωπα. Ωστόσο οι επίσημες υποχρεώσεις ξεκινούν σε μια εβδομάδα και κανείς στην ομάδα δε θα ήθελε να δει τους παίκτες να καταρρέουν κατά τέτοιον τρόπο.

Ο Πανιώνιος από τη άλλη εμφάνισε και πάλι τα θετικά στοιχεία που είδαμε στα ευρωπαϊκά του παιχνίδια: περίσσειο πάθος, καλό αγωνιστικό ρυθμό, πρέσινγκ και πολύ τρέξιμο.

Οι κυανέρυθροι απείλησαν για πρώτη φορά στο 14' με εκτέλεση φάουλ του Σοτζέι Μασούντ που πέρασε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα βέβαια οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκόρ όταν ο Ούμπιδες έκανε τη σέντρα και ο Ντάουντα με καρφωτή κεφαλιά έκανε 1-0. Ο Πανιώνιος απάντησε στο 35' με τον Μασούντ. Ο Μασούρας πάσαρε όμορφα στον Ιρανό που κοντρόλαρε και πλάσαρε για το 1-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καταστροφικό για τους Περιστεριώτες, καθώς φάνηκαν να μην έχουν διάθεση από το πρώτο λεπτό και, στον επιθετικό μονόλογο του Πανιωνίου, δε βρήκαν ποτέ απάντηση. Στο 48' ο Σαραμαντάς έκανε τη σέντρα από τα αριστερά προς τον Ντουρμισάι που με προβολή έκανε το 2-1. Στο 59' ο Μασούντ βρήκε τον Λάμπρου και ο νεαρός επιθετικός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-1. Στο 69΄ ο Μασούρας  πλάσαρε εύστοχα για το 1-4.

Φτάνοντας προς το τέλος του παιχνιδιού το σκορ πήρε ακόμα πιο μεγάλες διαστάσεις. Στο 73' ο Λάμπρου εκτέλεσε φάουλ και ο Ταπόκο με κεφαλιά διαμόρφωσε το 5-1.  Στο 84' ήρθε το τελειωτικό χτύπημα με το νεαρό Πινιώτη, ο οποίος με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 6-1. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 93' με τον Μενσά μετά από σέντρα του Βασιλείου και να γίνει έτσι το 6-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος: Μίρκοβιτς, Ούμπιδες (65' Βασιλείου), Καρασαλίδης, Ντάουντα (66' Μενσά), Μανούσος (67' Λαζαριδης), Κυριακίδης, Ντιγκινί (65' Πλατέλλας), Μάντσον (39' Νάτσος), Γιαννούλης (82' Στρούγγης), Ζησόπουλος

Πανιώνιος: Κότνικ (46' Μπαντής), Μπανανά (64' Κάργας), Χατζισαφί (55' Λάμπρου), Γκιοατά (73' Σπυρόπουλο), Βλάχος (46' Παπαγεωργίου), Κόρμπος (73' Γλυνός), Μασούντ (73' Οικονομίδης), Σαββίδης (64' Ταπόκο), Μασούρας (69' Βουκελάτος), Σαραμαντάς, Ντουρμισάι (73' Πινιώτης)




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code