ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Και με την βούλα στη West Ham ο Joe Hart!


Ο Joe Hart ολοκλήρωσε τον δανεισμό του από την Manchester City στην West Ham για ένα χρόνο.

Ο Guardiola είχε πει στον Hart να βρει μια νέα ομάδα μετά το πέρασμα του από την Τορίνο την περασμένη σεζόν.

Ο 30χρονος κατέστησε σαφές στην City πως η προτίμησή του ήταν να πάει στη West Ham, και η City το δέχθηκε.

Δεν υπάρχει όμως ρήτρα για τα Σφυρία να αγοράσουν τον παίχτη μετά το τέλος της σεζόν και αν η West Ham θέλει τον Hart το επόμενο καλοκαίρι, θα πρέπει να κάνει μια προσφορά σαν όλες τις άλλες ομάδες.

Η City συμφώνησε να πληρώσει μέρος των αποδοχών του Hart, αλλά η West Ham θα πληρώσει επίσης ένα ποσό για τον δανεισμό του, το οποίο θεωρείται γύρω στα £4,5 εκατομμύρια.

Ο Hart, του οποίου το συμβόλαιο με την City δεν λήγει μέχρι το 2019, αναμένεται να ενταχθεί στην αποστολή της West Ham στην περιοδεία τους στην Αυστρία ως μέρος της pre-season.

"Είναι σημαντικό για μένα να παίζω ποδόσφαιρο και το γεγονός πως πήρα την ευκαιρία να έρθω εδώ και να παίξω είναι τέλειο", είπε.

Ο Hart κέρδισε δύο φορές την Premier League με την City και έχει πραγματοποιήσει 71 εμφανίσεις για την εθνική Αγγλίας, αλλά έχασε την θέση του όταν ανέλαβε ως προπονητής ο Pep Guardiola.

Παρόλο που δεν θα παίξει εναντίον της City στο πρωτάθλημα φέτος, ο Hart μπορεί να αντιμετωπίσει τη μητρική του ομάδα στις 4 Αυγούστου σε φιλικό αγώνα στην Ισλανδία.

Η σεζόν της West Ham ξεκινά εναντίον της Manchester United στο Old Trafford εννέα ημέρες αργότερα.

Πηγή: BBC Sport

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουϊμτσίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code