ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δεν παέι στην Ρεάλ Μαδρίτης ο David de Gea σύμφωνα με τον Jose Mourinho!


Ο τερματοφύλακας θα "μείνει" 100% στη Manchester United αυτή τη σεζόν, σύμφωνα με τον Jose Mourinho.

Ο Ισπανός διεθνής, 26 ετών, συνδέθηκε και πάλι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, δύο χρόνια μετά το φιάσκο με την λήξη της προθεσμίας του μεταγραφικού παζαριού όπου το φαξ δεν στάλθηκε έγκαιρα.

Ο Μourinho ανέφερε ότι η United μπορεί και να ήταν ανοικτή στο ενδεχόμενο να πουλήσει τον De Gea στη Ρεάλ το περασμένο καλοκαίρι, αλλά είπε ότι η στάση αυτή έχει τώρα αλλάξει.

"Μπορώ να εγγυηθώ ότι δεν θα φύγει αυτή τη σεζόν", είπε ο Πορτογάλος.

Μιλώντας για το περασμένο καλοκαίρι, ο πρώην προπονητής της Ρεάλ πρόσθεσε: "Ο σύλλογος ήταν κάθετος, αλλά όταν ο παίκτης έχει την επιθυμία να φύγει, δεν θα τον σταματήσω. Γι' αυτό του το επιτρέψαμε και η Ρεάλ αποφάσισε να αλλάξει αυτή στάση τελικά".

Πριν οι δυο ομάδες αναμετρηθούν στη Σάντα Κλάρα σήμερα, ο Mourinho δήλωσε επίσης ότι θεωρεί ότι ο Gareth Bale είναι στην ίδια κατηγορία "της απίθανης μεταγραφής" όπως ο συμπαίχτης του Cristiano Ronaldo.

O Ronaldo την προηγούμενη εβδομάδα απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο Old Trafford.

"Δεν ήταν ποτέ στη λίστα μου", δήλωσε ο Mourinho για τον Ουαλό. "Είναι σαφές ότι του Bale του αρέσει η Μαδρίτη, είναι σε πολύ καλή κατάσταση, δεν ένιωσα ποτέ την επιθυμία του να φύγει, για αυτό γιατί να χάσουμε χρόνο και ενέργεια πάνω σε αυτό;"


Ο De Gea πρέπει να είναι προσεκτικός για να μην χάσει την θέση του από τον Romero

Ο Μουρίνιο περιέγραψε τον De Gea ως "πολύ χαρούμενο, επικεντρωμένο και προπονείται καλύτερα από ποτέ" αλλά ανέφερε ότι δεν είναι πλέον εγγυημένη η θέση του στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Sergio Romero διεκδίκησε την θέση του βασικού από τον De Gea την περασμένη σεζόν και προτιμήθηκε για τον τελικό του Europa League εναντίον του Ajax.

Ο Romero, 30 ετών, υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2021 την περασμένη εβδομάδα και οι δύο τερματοφύλακες θα παίξουν 45 λεπτά ο καθένας εναντίον της Ρεάλ σήμερα.

"Το καλύτερο που θα μπορούσε να συμβεί για τον De Gea ήταν ο τρόπος που έπαιξε ο Romero την περασμένη σεζόν", δήλωσε ο Μourinho.

"Μέχρι την περασμένη σεζόν, ο David ήταν ασφαλής στην θέση του, σαφέστατα ο βασικός τερματοφύλακας, αλλά μετά από αυτά που έκανε ο Romero την περασμένη σεζόν, ο David προπονείται με άλλο τρόπο, είναι πολύ καλύτερος από πριν."

Ο Mourinho επιβεβαίωσε επίσης ότι οι Luke Shaw, Ashley Young και Marcos Rojo θα χάσουν την έναρξη της σεζόν, παρά το γεγονός πως και οι τρεις βρίσκονται στην περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Shaw αναμένεται να επιστρέψει από τον τραυματισμό που έχει στο πόδι τον Σεπτέμβριο, ο Young πιθανόν να γυρίσει πίσω τον Οκτώβριο μετά από ένα πρόβλημα στον μηρό και ο Rojo θα είναι έτοιμος τον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο μετά από τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Πηγή: BBC Sport

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουϊμτσίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code