ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δίψα για γκολ και πρόκριση!

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 1-0 την Γκαμπάλα στο Απόστολος Νικολαϊδης,σκορ που σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει την κυριαρχία το στο γήπεδο,εάν σκεφτεί κανείς ότι είχε 14 τελικές προσπάθειες έναντι 3 της Γκαμπάλα!


Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του επιθετοκού της Γκαμπάλα,Ντάμπο,ο οποίος φαίνεται να είναι ευχαριστημένος από το σκορ δίνοντας τα εύσημα στον τερματοφύλακα της ομάδας.

«Ηταν ένα δυνατό παιχνίδι και ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα. Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε πετύχει και δεύτερο και τρίτο γκολ οπότε πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον τερματοφύλακα μας. Οπότε το 1-0 είναι καλό σκορ για εμάς», είπε αρχικά για να προσθέσει
«Δεν σκοράραμε σήμερα και ελπίζω στην ρεβάνς να το αλλάξουμε αυτό ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Οι πράσινοι από την άλλη δηλώνουν σαφώς ευχαριστημένοι για την νίκη αλλά και απογοητευμένοι για το σκορ.Ο Ζέκα δήλωσε ότι «Αξίζαμε περισσότερα γκολ. Φεύγω χαρούμενος που νικήσαμε αλλά όχι από το σκορ. Ηταν σημαντικό να πάμε εκεί με μεγαλύτερο σκορ κι αυτό δε το καταφέραμε».
«Πάμε και στη ρεβάνς για να νικήσουμε. Εχουμε το πλεονέκτημα αλλά δεν θα πάμε για να κρατήσουμε το σκορ αφού δείξαμε σήμερα πως είμαστε καλύτεροι».Τις δηλώσεις αυτές ήρθαν να ενισχύσουν και αυτές του Δώνη ο οποίος με την σειρά του δήλωσε απογοητευμένος από το σκορ και διψασμένος για την ρεβάνς!



Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM:


«Σίγουρα είναι θετικό το ότι πήραμε τη νίκη. Θα πάμε την Πέμπτη να πάρουμε την πρόκριση. Θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ, ελπίζω να τα βάλουμε την επόμενη εβδομάδα».

Για το τι είπαν στα αποδυτήρια μετά το τέλος: «Υπάρχει απογοήτευση για τα γκολ που θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει. Σίγουρα η εικόνα μας είναι καλή και ενθαρρυντική ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code