ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts






























Έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο ο Γκουγκούδης

Ο 28χρονος πλάγιος μπακ δεν υπολογιζόταν από τον νέο τεχνικό Ντάμιρ Κάναντι και από τη διοίκηση
ήρθαν σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή για διαζύγιο κοινή συναινέσει. Σε συζητήσεις για τη λύση των συμβολαίων τους βρίσκονται και οι Μίλος Στόιτσεφ και Νίκος Παπαδόπουλος που επίσης δε βρίσκονται στα πλάνα του προπονητή τους.

Ο Σπύρος Γκουγκούδης είχε υπογράψει με τους Περιστεριώτες συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, ωστόσο δεν έπεισε κανέναν από τους προπονητές του μέσα στη σεζόν και μέτρησε μόλις τέσσερις συμμετοχές. Την Τρίτη (04/07) βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας και έλυσε τη συνεργασία του με τον Ατρόμητο.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ :

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον ποδοσφαιριστή Σπύρο Γκουγκούδη.

Τον ευχαριστούμε για το ήθος και το επαγγελματισμό και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Μετά την εξέλιξη αυτή, σε αναζήτηση νέας ομάδας βρίσκονται οι Μίλος Στόιτσεφ και Νίκος Παπαδόπουλος οι οποίοι έχουν ενημερωθεί ότι δεν είναι στα πλάνα για τη νέα σεζόν και εξετάζουν προτάσεις από ενδιαφερόμενους συλλόγους".


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement