ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts






























£50 εκατομμύρια ζητάει η Swansea για τον Gylfi Sigurdsson!


Η Swansea έβαλε μια τιμή £50 εκατομμυρίων για τον μέσο μετά την απόρριψη μιας προσφοράς αξίας περίπου £40 εκατομμυρίων από την Leicester.

Ο Sigurdsson, 27 ετών, σκόραρε 9 γκολ και μοίρασε 13 ασσίστ και βοήθησε να σώσει τους Κύκνους από τον υποβιβασμό την περασμένη σεζόν.

Η Everton ενδιαφέρεται εδώ και καιρό για τον Ισλανδό, ο οποίος δήλωσε τον Μάιο ότι “δεν προσπαθεί να φύγει” από τους Κύκνους.

Με τα Ζαχαρωτά να ζητάνε £50 εκατομμύρια για τον Ross Barkley, η Swansea θα ήθελε το ίδιο για τον Sigurdsson.

Ο Sigurdsson έχει τρία χρόνια να απομένουν στο συμβόλαιό του, το οποίο υπέγραψε πέρυσι για να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Swansea.

Έχει σκοράρει 30 γκολ για την ομάδα από τότε που επέστρεψε το 2014 μετά από ένα κακό πέρασμα δύο ετών στην Tottenham.

Ο Sigurdsson είναι χαρούμενος που παραμένει στο Liberty, αν και η Everton θα μπορούσε να δοκιμάσει την αποφασιστικότητα των Κύκνων με μια υψηλή προσφορά.

Η Everton έχει απολαύσει ένα παραγωγικό καλοκαίρι μέχρι στιγμής, με την επιστροφή του Wayne Rooney από την Manchester United και ξοδεύοντας ένα ποσό γύρω στα £30 εκατομμύρια για τον Michael Keane από την Burnley και άλλα £30 εκατομμύρια για τον Jordan Pickford από την Sunderland.

Έχουν επίσης αγοράσει τον μέσο Davy Klaassen για £23,6 εκατομμύρια και τον επιθετικό Sandro Ramirez για £5,2 εκατομμύρια.

Αλλά με τον Lukaku έτοιμο να πουληθεί στην Manchester United για £75 εκατομμύρια, ο σύλλογος του Λίβερπουλ θα μπορούσε ακόμα να έχει τα χρήματα που ζητάει η Swansea για τον Sigurdsson.

Πηγή: BBC Sport

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουϊμτσίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement