ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Φινάλε στην Πολωνία με 2-0 για την ΑΕΚ

Το τελευταίο της φιλικό επί πολωνικού εδάφους έδωσε σήμερα η ΑΕΚ , η οποία έφυγε με την νίκη 2-0 επί της Μπνέι Σαχνίν . Ένα παιχνίδι αρκετά σκληρό όπως και τα περισσότερα που έδωσε η ομάδα της Αθήνας. 

Α' Ημίχρονο

Ένα ημίχρονο στο οποίο έλαμψε ένας 30χρονος με δυνάμεις 20χρονου, μιλάμε για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ήταν άλλωστε και ο παίκτης που άνοιξε το σκορ στο 4' με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του αριστερού μπακ, Βινίσιους. Σε αυτό το 45λεπτο είδαμε σίγουρα μια ομάδα με πολύ βαριά πόδια, κάτι απολύτως φυσιολογικό βέβαια. Η ΑΕΚ ωστόσο ήταν εμφανώς ανώτερη και δεν σταμάτησε στιγμή να κυνηγά οποιαδήποτε φάση με ότι δυνάμεις είχε. Το δεύτερο γκολ ήρθε από ανάπτυξη στην δεξιά πτέρυγα της ομάδας έτσι όπως επιτίθεται και ύστερα από σέντρα του Γκάλο, ο Γαλανόπουλος βρέθηκε στο κέντρο και λίγο δεξιά της μεγάλης περιοχής και με μια πολύ ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Ισραηλινών. Πολύ καλή εμφάνιση των Χριστοδουλόπουλο, Κλωναριδη οι οποίοι βοήθησαν αρκετά και στον αμυντικό τομέα. Εξίσου καλοί οι Ανέστης, Γαλανόπουλος και Τρόιστανσον.

Β' Ημίχρονο 

Το δεύτερο μισό του παιχνιδιού επισκιάστηκε από τον τραυματισμού του Κώστα Γαλανόπουλου ύστερα από ένα μαρκάρισμα τουλάχιστον εγκληματικό λίγο πιο κάτω από το γόνατο του Έλληνα χαφ. Όπως ήταν αναμενόμενο αυτό εξόργισε τους ανθρώπους της ΑΕΚ αλλά και τους παίκτες, καθώς είναι το 3ο από τα 4 φιλικά παιχνίδια το οποίο έχει τόσο επιθετικό χαρακτήρα από τους αντιπάλους της Ένωσης. Τίποτα το ουσιαστικό στο δεύτερο ημίχρονο πλην τριών φάσεων από πλευράς της Ένωσης, αυτές των Αλμέιδα, Γιακουμάκη και Γιούση . Στα θετικά θα προστεθεί και η συμμετοχή για τουλάχιστον 15 λεπτά του Πατίτο Ροντρίγκεζ , ο οποίος θυμίζουμε είχε τραυματιστεί τις πρώτες μέρες και δεν μπορούσε να ακολουθήσει το καθημερινό πρόγραμμα των συμπαικτών του . Πολύ καλοί ήταν οι Μπάμπης , Αλμέιδα , Γιακουμάκης , Γιούσης και Τσόσιτς. 

Η Ενδεκάδα 

Έπαιξαν και οι : Αλμέιδα, Κλωναρίδης, Βλαχομήτρος, Τσιντώτας, Μπάμπης , Γιούσης, Μανωλάς , Αντωνίου,Σιμόες, Γιαννούτσος,Ροντρίγκεζ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code