ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

O Jordan Pickford είναι συγκεντρωμένος στην εθνική Αγγλίας και όχι στην Everton!


Ο Pickford λέει ότι δεν τον επηρεάζει η τιμή των £30 εκατομμυρίων που δώθηκε για την μεταγραφή του, επιμένοντας ότι η συγκέντρωσή του είναι στο να βοηθήσει την Αγγλία να πετύχει στο Euro των Ελπίδων στην Πολωνία.

Ο 23χρονος έγινε ο τρίτος ακριβότερος τερματοφύλακας στον κόσμο όταν ολοκλήρωσε την μεταγραφή του στην Everton από τη Sunderland την Πέμπτη.

Τελείωσε μια εκπληκτική εβδομάδα αποκρούοντας πέναλτι για την ομάδα του Aidy Boothroyd στην λευκή ισοπαλία με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Σουηδία την Παρασκευή.

Ο Pickford είναι επίσης ο πιο ακριβός Βρετανός τερματοφύλακας, αλλά λέει ότι δεν αισθάνεται πίεση ως αποτέλεσμα της τιμής του.

Είπε: "Είναι απλά ένας αριθμός. Είναι η δουλειά μου να είμαι τερματοφύλακας και να κρατήσω ανέπαφη την εστία μου και αυτό έχω κάνει. Δεν με επηρεάζει.”

"Έκανα τη διαπραγμάτευση γρήγορα, ώστε να μπορέσω να επικεντρωθώ στο Euro. Δεν ήξερα πάρα πολλά γι' αυτό μέχρι που ήρθα εδώ, αλλά το έλυσα γρήγορα ώστε να μπορέσω να επικεντρωθώ στην προσπάθεια μας να κερδίσουμε το Euro.”

“Όταν άκουσα γι' αυτό και είπαν ότι τακτοποιούσαν τις ιατρικές εξετάσεις, ήταν ωραίο συναίσθημα που τελείωσε έτσι γρήγορα.”

Ο Pickford, ο οποίος υποβιβάστηκε από την Premier League με την Sunderland την περασμένη σεζόν, ήταν να μιλήσει με τον προπονητή της Everton, Ronald Koeman για πρώτη φορά το Σάββατο, μετά την ηρωική του εμφάνιση το προηγούμενο βράδυ.

"Δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί του, ο ατζέντης μου τα έκανε όλα, εγώ είμαι απλά ένα παιδί που του αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο, δεν με επηρεάζει τίποτα άλλο", δήλωσε ο τερματοφύλακας, ο οποίος πέρασε τις ιατρικές του εξετάσεις στην Πολωνία την Τετάρτη.

"Μου έστειλε ένα μήνυμα και μου ευχήθηκε καλή τύχη. Ήμουν πολύ μικρός για να τον θυμάμαι σαν παίκτη, αλλά άκουσα ότι ήταν ειδικός στα χτυπήματα φάουλ και ότι ακόμα είναι.”

"Έχω ακούσει ότι είναι κορυφαίος προπονητής και θα είναι καλό να μάθουμε από αυτόν στην Everton. Ήταν σημαντικές ημέρες για μένα, αλλά θα επικεντρωθώ σε αυτές όταν επιστρέψω".

Πηγή: Sky Sports

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουϊμτσίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code