ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Diego Costa λέει πως η Chelsea θέλει να τον πουλήσει


Ο Diego Costa λέει ότι ο Antonio Conte του είπε ότι δεν είναι πλέον στα πλάνα του.


Ο 28χρονος σκόραρε 20 γκολ σε 35 παιχνίδια στην Premier League φέτος και βοήθησε τους Blues να κερδίσουν τον τίτλο, αλλά τώρα φαίνεται ότι θα φύγει από το Stamford Bridge.

"Είμαι παίκτης της Chelsea, αλλά δεν με θέλουν", δήλωσε ο Costa.

"Ο Antonio Conte μου έστειλε μήνυμα και μου είπε ότι δεν κολλάω στην Chelsea και αυτό είναι αυτό. Ο Conte είπε ότι δεν με έχει στα πλάνα του για την επόμενη σεζόν”.

Μιλώντας μετά την ισοπαλία της Ισπανίας με την Κολομβία την Τετάρτη, ο Costa πρόσθεσε: “Η σχέση μου με τον προπονητή ήταν κακή αυτή τη σεζόν. Είναι ντροπή, έχω ήδη προωθήσει το μήνυμα στους υπεύθυνους της ομάδας για να αποφασίσουν.

"Πρέπει να βρεις μια ομάδα."

Ο Ισπανός διεθνής, ο οποίος γεννήθηκε στην Βραζιλία, πήρε μεταγραφή στην Chelsea από την Αθλέτικο Μαδρίτης για £32 εκατομμύρια το 2014.

Πέρασε τέσσερις σεζόν στην Aθλέτικο και έδειξε πως είναι ανοικτός σε μια επιστροφή, παρά το γεγονός ότι η ομάδα της La Liga απαγορεύεται να αγοράσει παίκτες μέχρι τον Ιανουάριο.

"Πέντε μήνες χωρίς να παίζω; Δεν ξέρω, είναι περίπλοκο, αλλά ο κόσμος γνωρίζει ότι αγαπώ πολύ την Αθλέτικο και ότι μου αρέσει η ζωή στη Μαδρίτη", δήλωσε ο Costa.

"Θα ήταν ωραίο να επιστρέψω, αλλά είναι δύσκολο να είμαι τέσσερις ή πέντε μήνες χωρίς να παίζω. Είναι η χρονιά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να σκεφτώ.”

Τον Ιανουάριο, ο Costa έμεινε εκτός ομάδας για ένα εκτός έδρας αγώνα με την Leicester, αφού είχε εμπλακεί σε διαφωνία με τον προπονητή της φυσικής κατάστασης.

Ακολούθησαν αναφορές για προσφορά από την Κίνα που θα ανερχόταν σε £30 εκατομμύρια σε ετήσιες απολαβές. Τότε, η Chelsea είπε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να τον πουλήσει.

Αργότερα τον Ιανουάριο, ο ιδιοκτήτης της Tianjin Quanjian δήλωσε ότι η προσπάθεια μεταγραφής του Costa είχε μπλοκαριστεί από νέους κανόνες σχετικά με τον αριθμό ξένων παικτών στην κινεζική Σούπερ Λιγκ.

Από την επόμενη σεζόν, οι κινέζικοι σύλλογοι θα μπορούν να έχουν μόνο τρεις ξένους παίκτες ανά παιχνίδι, αντί για τέσσερις, όπως επιτρεπόταν μέχρι πρότινος.

Πηγή: BBC Sport

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουϊμτσίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code