ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code 

Σκίμπε :Οι Βόσνιοι μιλούν πολύ ,οι παίκτες μου είναι συγκεντρωμένοι

Ενόψει του πολύ σημαντικού αγώνα της Εθνικής μας ομάδας εναντίον αυτής της Βοσνίας Ερζεγοβίνης ο Μίχαελ Σκίμπε έκανε δηλώσεις .
Ο Γερμανός τεχνικός απάντησε για το αν φοβάται το «πολεμικό» κλίμα. Μεταξύ άλλων δήλωσε πως έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με Βόσνιους παίκτες και γνωρίζει ότι μιλάνε πολύ αλλά στο γήπεδο είναι μόνο αθλητικοί. Ενώ τόνισε πως οι παίκτες της Εθνικής μας ομάδας είναι πολύ συγκεντρωμένοι για το ματς της Παρασκευής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

Για το αν θα ακολουθήσει την ίδια στρατηγική όπως και κόντρα στο Βέλγιο:

«Ναι, θα το κάνουμε αυτό, όμως από την άλλη στο Βέλγιο δεν είχαμε ποιότητα επιθετικά καθώς χάναμε την μπάλα πολύ συχνά από πολύ νωρίς. Αυτό πρέπει να το βελτιώσουμε ακόμα και αν παίζουμε στη Βοσνία, αν θέλουμε να έχουμε τύχη για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Θα πάμε εκεί για να νικήσουμε και ελπίζουμε να πάμε στη Ρωσία. Κάνουμε τα πάντα για αυτό, είναι πολύ χαρούμενος με την ομάδα. Επίσης οι παίκτες που είναι τιμωρημένοι, θα έρθουν μαζί μας στη Βοσνία και αυτό δείχνει πως η ομάδα έχει καλή νοοτροπία. Θα δούμε τι θα συμβεί την Παρασκευή».

Για το ποιοι θα είναι οι αντικαταστάτες των τιμωρημένων: 

«Δεν έχουμε αποφασίσει μέχρι τώρα. Έχω όμως καλή εντύπωση από τους παίκτες μου, ακόμα και από τους πέντε καινούριους. Τα πηγαίνουμε εξαιρετικά μέχρι τώρα, είμαι χαρούμενος για αυτό και ακόμα έχουμε πολύ καλή ομάδα, ακόμα κι αν λείπουν πολλοί σημαντικοί παίκτες».

Για το αν φοβάται το «πολεμικό» κλίμα: 

«Όχι δεν το πιστεύω, είχα πολλούς Βόσνιους παίκτες στη Γερμανία αλλά και στην Ελβετία και νομίζω ότι μιλούν πολύ αλλά στο γήπεδο είναι μόνο αθλητικοί. Για αυτό πιστεύω πως θα έχουμε μια πολύ ωραία μάχη στο γήπεδο».

Για τα όσα είπε ο Μπαζντάρεβιτς: 

«Από όσο ξέρω τους παίκτες μου, είναι πολύ συγκεντρωμένοι στη δουλειά τους στο γήπεδο. Ποτέ δεν προκαλούν ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό ακριβώς ελπίζουμε, πως θα κάνουν και σε αυτή την περίπτωση. Θεωρώ πως δεν είναι σωστός ο κύριος Μπαζντάρεβιτς σε αυτή την περίπτωση. Από την άλλη τον γνωρίζω σαν έναν καλό πολύ καλό συνάδελφο και είμαι χαρούμενους που θα τον συναντήσω ξανά». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 
Ad Code