ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παρουσιάζεται σήμερα ο Μπέργκ;

Αραβικά tweets κάνουν λόγο για ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μάρκους Μπέργκ στην Αλ Αϊν.
Εχθές το βράδυ (19/6) τα αραβικά μέσα υποστήριξαν πως οι επαφές των δύο πλευρών ολοκληρώθηκαν και πως ο Σουηδός θα ανακοινωθεί σήμερα.

Σουηδοί δημοσιογράφοι,οι οποίοι διατηρούν άριστες σχέσεις με τον ποδοσφαιριστή επιβεβαιώνουν τα παραπάνω tweets κάνοντας λόγο μάλιστα για συμφωνία 2+1 ετών με την ομάδα απο το Άμπου Ντάμπι η οποία χρυσώνει τον άσσο του τρυφιλλιού δίνοντας του 3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως!

Απο την άλλη πλευρά η δοιήκηση του Παναθηναϊκού υποστηρίζει πως ο Μπέργκ δεν έλαβε καμία άδεια προκειμένου να διαπραγματευτεί με τον Αραβικό σύλλογο και πως η ΠΑΕ δεν έχει ενημερωθεί για κάλυψη της ρήτρας του ποδοσφαιριστή από τους Άραβες.Από την στιγμή λοιπόν που η Αλ Αϊν δεν έχει επικοινωνήσει επίσημα με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Μάρκους Μπέργκ δεν είναι δυνατόν να διαπραγματεύεται μαζί τους.

Τα οικονομικά προβλήματα του Παναθηναϊκού ίσως δίνουν μία ώθηση στον Μπέργκ για να ταξιδέψει προς τα Αραβικά Εμιράτα.Σχετικά με τις οφειλές στον Σουηδό,ο Παναθηναϊκός τον έχει ενημερώσει πως θα εξοφληθούν έως τα τέλη Ιουνίου.Παρόλα αυτά ο παίκτης δεν μπορεί να κάνει προσφυγή στην ομάδα,και αν ακόμη μπορούσε,αυτό δεν θα του επέτρεπε να προχωρήσει σε συζητήσεις με άλλη ομάδα πριν την δικαστική απόφαση.

Οι πράσινοι επιμένουν ότι ο Μπέργκ θα παραχωρηθεί μόνο εάν καλυφθεί το ποσό των 5,5 εκατομμυρίων της ρήτρας του και αρνούνται να διαπραγματευτούν με τους Άραβες πριν την καταβάλουν.Τώρα,αν ο Σουηδός έχει συμφωνήσει με την Αλ Αϊν,αυτό σημαίνει ότι έχει πράξει αντίθετα απο τους κανόνες της FIFA,πράγμα που θα προκαλέσει κυρώσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code