ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts






























Σοκ με Τόρες στην Ατλέτικο

Δεν ολοκληρώθηκε καλά το παιχνίδι της Λα Κορούνια με την Ατλέτικο και αυτό γιατί σε μία ανύποπτη φάση, ο Τόρες χτύπησε άσχημα με αποτέλεσμα να του γυρίσει η γλώσσα.


Αμέσως όλοι οι ποδοσφαιριστές έκαναν νόημα να διακοπεί το παιχνίδι (ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την κόντρα) και τα ιατρικά τιμ των δυο ομάδων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο.



Στον Τόρες προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε πάνω στο φορείο με προορισμό το νοσοκομείο.

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Όπως ανακοίνωσε και επίσημα η Ατλέτικο, ο Φερνάντο Τόρες υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και θα περάσει τη νύχτα στο νοσοκομείο. Εκεί θα εξετασθεί και την Παρασκευή θα υπάρξει ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει βρει τις αισθήσεις του και επικοινωνεί με το περιβάλλον, ενώ δεν τίθεται θέμα κινδύνου της ζωής του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement