ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αρης-Πανελευσινιακός 4-0

Ο κακός Αρης του πρώτου ημιχρόνου, σοβαρεύτηκε στην επανάληψη και μέσα σε δέκα λεπτά,
"καθάρισε" τον Πανελευσινιακό, κέρδισε με το ευρύ 4-0 και μείωσε την απόστασή του από την προνομιούχο δεύτερη θέση στους τρεις βαθμούς εκμεταλλευόμενος την ήττα της Λαμίας στα Τρίκαλα.
Θεωρητικά το σημερινό παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό ήταν το πιο εύκολο παιχνίδι του Αρη, συγκριτικά με αυτά που ακολουθούν στη συνέχεια. Στην πράξη οι "κίτρινοι" δυσκολεύτηκαν για 45' εκεί όπου ουσιαστικά εμφάνισαν ένα κακό πρόσωπο, μη μπορώντας να δημιουργήσουν φάσεις και λίγο έλειψε να το... πληρώσουν.
Τα πάντα ωστόσο άλλαξαν μέσα σε δέκα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, εκεί όπου ο Αρης, σκόραρε δύο φορές με τους Τάτο (51') και Ιλιτς (61') να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, απλοποιώντας την κατάσταση για τους γηπεδούχους, που στη συνέχεια, πέτυχαν τρίτο γκολ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καπνίδη (76'), με τον Ταυλαρίδη στο 83' να επιστρέφει με γκολ στην ενεργό δράση, ανεβάζοντας στο 4-0 τον δείκτη του σκορ, με τον Ελληνα αμυντικό να σκοράρει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των "κιτρίνων".

Ενα αποτέλεσμα που έβαλε και πάλι για τα καλά στο... κόλπο της ανόδου, εξαιτίας και της ήττας της Λαμίας στα Τρίκαλα (σ.σ. με τους Θεσσαλούς παίζει ο Αρης την Κυριακή).

Το κακό πρώτο ημίχρονο και η... χαώδης διαφορά ποιότητας στο δεύτερο

Σε ό,τι αφορά την εικόνα του αγώνα, ο Αρης με εξαίρεση το πρώτο ημίχρονο που δεν κατάφερε να βρει ρυθμό και να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Μακρυνιώτη, με την ομάδα του Γιώργου Βαζάκα, να έχει μία πολύ καλή στιγμή για να προηγηθεί στο παιχνίδι με τη χαμένη ευκαιρία του Πρίντεμπς στο 32'.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η εικόνα του αγώνα άλλαξε, ο Αρης, φανέρωσε την ποιοτική διαφορά που είχε με τους φιλοξενούμενους, βρήκες λύσεις, πέτυχε τέσσερα γκολ, είχε και δοκάρι με τον Ιλιτς και πλέον ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς το σερί νικών που πραγματοποίησε η ομάδα με τον Κωστένογλου στον πάγκο της, είχε ως αποτέλεσμα να μειωθεί η διαφορά στους τρεις βαθμούς (σ.σ. από τους οκτώ που ήταν όταν ανέλαβε ο Ελληνας τεχνικός).

ΑΡΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Διούδης, Μπούρμπος, Σόουζα, Χαριτωνίδης, Καράμπελας, Πίτου Γκαρσία (73΄Καπνίδης), Παυλίδης, Τάτος (67΄Ταυλαρίδης), Ίλιτς, Ντόγος, Ντούνης (78΄Μιλούνοβιτς).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Μακρυνιώτης, Κρισμάρεβιτς, Πρίντεμπς, Σταματάκης, Γραικός (53΄Στόγιος), Κανσέτση, Ζέλιος, Κορομηλάς (32΄λ. τρ. Καμπούρης), Αγγελούδης (50΄Δημόπουλος), Αρναούτογλου, Τσούπρος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code