ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αραούχο: «Θα δείξω ποιος είμαι με την ΑΕΚ»

Συνέντευξη του Σέρχιο Αραούχο φιλοξενεί το official match programme της ΠΑΕ ΑΕΚ για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Βέροια το μεσημέρι της Κυριακή, με τον Αργεντινό να δηλώνει έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία που του έδωσε η «Ένωση».


Ο Σέρχιο Αραούχο έκανε ιδανικό ντεμπούτο με τη φανέλα της ΑΕΚ, σημειώνοντας δύο γκολ στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο. Με δηλώσεις του στο official match programme, ο Αργεντινός επιθετικός ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους της «Ένωσης» που προσπάθησαν όλο αυτό το διάστημα ώστε να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή και εμφανίστηκε αποφασισμένος να αποδείξει την αξία του στο γήπεδο:

«Δεν μπορώ να κρύψω ότι μου προκάλεσε εξαιρετική εντύπωση η προσπάθεια που έγινε όλο αυτό το διάστημα από την πλευρά της ΑΕΚ, από όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν για αυτή τη μεταγραφή τους και η επιμονή τους για να πραγματοποιηθεί. Το σίγουρο είναι ότι θέλω να το ανταποδώσω και να τους ευχαριστήσω» δηλώνει ανάμεσα στ' άλλα ο Αργεντινός επιθετικός και τονίζει:

«Η ΑΕΚ αποτελεί μια τεράστια ευκαιρία για εμένα να δείξω τι σημαίνει Σέρχιο Αραούχo, να δείξω ποιος είμαι και να κάνω πραγματικά μια καινούργια αρχή στην καριέρα μου».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code