ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Θα συνεχιστούν οι αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό

Να μικρύνει το ρόστερ είχε ζητήσει ο Πάουλο Μπέντο πριν τον Ιανουάριο και μέχρι τώρα αυτό έχει γίνει.
Ο Δημήτρης Σιόβας πήγε δανεικός στη Λεγκανές έως το καλοκαίρι με τους Ισπανούς να έχουν οψιόν αγοράς, ο Γκονσάλο Πασιένσια έμεινε ελεύθερος, ο Κώστας Τσιμίκας απραχωρήθηκε δανεικός στην Έσμπιεργκ και ο Φελίπε Πάρντο στη Ναντ, η οποία διατηρεί και οψιόν για να τον κάνει δικό της.
Παρεμπιπτόντως, ο Κολομβιανός έγραψε το ακόλουθο στο instagram λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στους Γάλλους: «Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο, τους οπαδούς και όλους όσους συνεργάστηκα και οι οποίοι με υποδέχθηκαν με ανοιχτή αγκαλιά. Ήταν δύο χρόνια στα οποία έμαθα πολλά. Σήμερα λέω ''αντίο'' γιατί ξεκινάω ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου. Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους και να σας έχει ο Θεός καλά».
Ο Πάρντο, πάντως, δεν θα είναι ο τελευταίος που θα αποχωρήσει τον Ιανουάριο από τους Πειραιώτες, οι οποίοι σχεδιάζουν να συνεχίσουν να κατεβάζουν τον αριθμό του ρόστερ με τους Γιάννη Μανιάτη και Σάσα Ζντιέλαρ να είναι οι επόμενοι.
Ο πρώτος δεν υπολογίζεται και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ξεφορτωθούν το βαρύ του συμβόλαιο, ενώ ο δεύτερος δεν είναι στα πλάνα του Μπέντο και αναζητείται ομάδα για να πάει δανεικός έως το τέλος της σεζόν. Ερωτηματικό αποτελεί η περίπτωση του Πραξιτέλη Βούρου. Αρχικά υπήρχε η σκέψη να φύγει και αυτός με δανεισμό, αλλά αυτό δεν έχει συμβεί λόγω της αποχώρησης του Ντα Κόστα για το Κόπα Άφρικα και των συνεχόμενων αγώνων που έχει εντός του Ιανουαρίου ο Ολυμπιακός.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code