ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Προκριματικά Μουντιάλ: Ξέσπασε με εξάρα η Πορτογαλία, «διπλό» τα Φερόε

Με τον Ρονάλντο να πετυχαίνει καρέ τερμάτων, η Πορτογαλία διέλυσε με 6-0 την Ανδόρα στο Αβέιρο και πήρε τους πρώτους της βαθμούς στον όμιλο.
Στην κορυφή η Ελβετία, 3-2 την Ουγγαρία, «διπλό» και δεύτερη θέση για Ν. Φερόε, 2-0 την Λετονία.

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κάνει… πάρτι, η Πορτογαλία διέλυσε με 6-0 την Ανδόρα και πήρε την πρώτη της νίκη στον όμιλο μετά την ήττας της πρεμιέρας στην Ελβετία (2-0).

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του, σκοράροντας δύο γκολ στα πρώτα τέσσερα λεπτά του αγώνα (2’, 4’). Στο 44’ ο Κανσέλο «έγραψε» το 3-0 και στην επανάληψη ο Ρονάλντο σημείωσε ακόμα δύο γκολ (47’, 68’), πετυχαίνοντας για πρώτη φορά καρέ με τους Ίβηρες. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Αντρέ Γκόμες στο 86’, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να φτάνουν τους τρεις βαθμούς στον όμιλο.

Στην κορυφή με 6 βαθμούς βρίσκεται η Ελβετία, η οποία πέρασε με 3-2 από την έδρα της Ουγγαρίας. Και τα πέντε γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος, με τους Ελβετούς να προηγούνται δύο φορές με Σεφέροβιτς (51’) και Ροντρίγκες (67’) και τους Ούγγρους να απαντούν με δύο γκολ του Σαλάι (53’, 71’). Ωστόσο στο 89’ ο Στόκερ «έγραψε» το 3-2, επιτρέποντας στους Ελβετούς να φύγουν με «τρίποντο» από την Βουδαπέστη.

Στη δεύτερη θέση με 4 βαθμούς βρίσκονται τα Ν. Φερόε, που συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν μετά την πορεία τους στα προκριματικά του Euro. Μετά την ισοπαλία (0-0) της πρεμιέρας με την Ουγγαρία, η ομάδα των Φερόε κέρδισε με 2-0 στην Λετονία χάρη σε γκολ των Γιόνσεν (19’) και Εντμουντσον (70’). Συνεχίζουν να γράφουν ιστορία οι παίκτες του Όλσεν, που έστω και προσωρινά, έχουν παραπάνω βαθμούς από την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Πορτογαλία!

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:

1. Ελβετία 6
2. Ν. Φερόε 4
3. Πορτογαλία 3
4. Λετονία 3
5. Ουγγαρία 1
6. Ανδόρα 0

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code