ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νόρλινγκ: «Kαλύτερος ο Παναθηναϊκός, άξιζε την πρόκριση»

Στο κακό ξεκίνημα της ΑΪΚ στο δεύτερο μέρος απέδωσε ο προπονητής των Σουηδών, Ρίκαρντ Νόρλινγκ, την ήττα με 2-0 από τον Παναθηναϊκό και τον αποκλεισμό, τον οποίο χαρακτήρισε δίκαιο από μια ανώτερη ομάδα
.

«Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι μετά την ανάπαυλα και αυτό ήταν το κλειδί. Ηταν μάθημα για μας αυτά τα δύο παιχνίδια. Στο πρώτο παιχνίδι ήταν σκληρό που δεχτήκαμε γκολ στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα, παρότι αμυνθήκαμε καλά ενώ στην έδρα μας δεχθήκαμε γκολ με την έναρξη του δεύτερου μέρους, κάτι που μας αιφνιδίασε», ανέφερε ο Νόρλινγκ.

Για το ότι ήταν σημαντική η εμπειρία που απέκτησε η ομάδα του απ' τα ευρωπαϊκά ματς:«Είναι καλό για μας που παίξαμε αυτά τα ματς. Αλλά, απογοητεύεσαι, γιατί θέλεις πολύ περισσότερο. Πρέπει να το δεις σαν μάθημα και να μάθεις απ' αυτά. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς με τη Μάλμε για το πρωτάθλημα. Κι έχει ήδη αρχίσει η προετοιμασία για αυτόν τον αγώνα.

Παίζουμε καιρό συνεχόμενα ματς. Πρέπει να βρούμε τη δύναμη να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό. Είναι σημαντικό να προετοιμαστούμε καλά για το παιχνίδι με τη Μάλμε».

Για την τακτική προσέγγιση στο ματς: «Στο πρώτο ημίχρονο, ελέγχαμε το παιχνίδι. Όποιος έβαζε το γκολ, θα έκανε το σημαντικότερο βήμα. Αν έμενε το 0-0, είχαμε πει να φορτσάρουμε στα τελευταία 15', αλλά το γρήγορο γκολ του Παναθηναϊκού στο δεύτερο μέρος μας χάλασε τα πάντα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code