ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ούτε για αστείο!

«Μόνο πρόκριση», αυτό είναι το σύνθημα του Ολυμπιακού για την αποψινή αναμέτρηση  με την Χάποελ Μπερ Σεβά στο Ισραήλ («Turner Stadium») στη ρεβάνς του προ επτά ημερών 0-0 στο Καραϊσκάκη.


Οι Πειραιώτες αναζητούν αρχικά τη νίκη που θα τους εξασφαλίσει στα σίγουρα το εισιτήριο για τα play off του Champions League ή στη χειρότερη ισοπαλία με γκολ που επίσης τους δίνει την πρόκριση για την επόμενη φάση. 

Η ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων» θα έχει κάποιες αλλαγές συγκριτικά με το ματς της περασμένης Τετάρτης, καθώς ο Βίκτορ θέλει να προσθέσει εμπειρία και ποιότητα στην ομάδα του, καθώς Καμπιάσο και Ντομίνγκες θα είναι στο αρχικό σχήμα και ενώ ο πρώτος δεν ήταν στην αποστολή στο πρώτο παιχνίδι. 

Το επικρατέστερο σχήμα είναι το 4-3-2-1. Ο Καπίνο θα είναι κάτω από τα δοκάρια και πάλι, όπως και οι Ντε Λα Μπέγια, Ντα Κόστα, Μποτία, Φιγκέιρας στην άμυνα. Στα χαφ, πέραν του Καμπιάσο πρέπει να θεωρείται σίγουρος και ο Μιλιβόγεβιτς που έπαιξε από την αρχή και στο προηγούμενο ματς. Είναι πιθανό να τους πλαισιώσει κι ο Μπουχαλάκης που είχε περάσει ως αλλαγή στο Καραϊσκάκη. Ο Ντομίνγκες θα έχει ελεύθερο ρόλο και ο Φορτούνης θα είναι αριστερά. Δεν αποκλείεται να μείνει εκτός ο πρώην παίκτης του Εργοτέλης και να αγωνιστεί και πάλι ο Σεμπά από την αρχή. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Ιντέγε. 

Μια πιθανή ενδεκάδα για την Χάποελ είναι: Γκόρες, Νταβιτζάνα, Τάχα, Βίτορ, Τζέντεκ, Μπ. Μπιτόν, Ογκού, Χομπάν, Μέλικσον, Νουακαέμε και Μπάρντα. Συγκριτικά με το πρώτο ματς δεν θα αγωνιστεί σίγουρα ο Σοάρες, ο οποίος είχε πολύ καλή απόδοση ως στόπερ, αλλά θα συνεχίσει την καριέρα του στο MLS.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code