ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για Τρουμπέτας

Στην τελική ευθεία για την διαμόρφωση των ρόστερ τους βρίσκονται οι ομάδες της Handball Premier.

Μετά την ολοκλήρωση των μεταγραφών του Γιώργου Πέρρου, Λάμπη Βαμβακά, Γιάννη Αλικάκου , η ΑΕΚ στρέφει την προσοχή της στην ανεύρεση αριστερόχειρων στις θέσεις του ίντερ και του εξτρέμ.


Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr η «Ένωση» έχει κάνει κρούση στον Νέναντ Τρουμπέτας ο, οποίος έχει περάσει από τον Ποσειδώνα Λουτρακίου και τον ΠΑΟΚ.

Ο 29χρονος Σέρβος δεξιός ίντερ θεωρείται ιδανική περίπτωση για την κατάσταση της ΑΕΚ. Είναι ελεύθερος, έχει το δελτίο του στην Ελλάδα, άρα δεν χρειάζεται να δοθεί το ποσό των 2.500 ευρώ (αθλητές που έχουν συμβόλαιο και έπαιζαν στο εξωτερικό), ξέρει ελληνικά, είναι προσιτός οικονομικά, αξιοπρεπέστατος αγωνιστικά, ενώ θα συνεργαστεί άψογα και με τους Πέρρο, Βαμβακά, τους οποίους γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στον Ποσειδώνα.

Στα τρία χρόνια που παίζει στην Ελλάδα έχει σημειώσει 305 γκολ σε 77 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Πιο αναλυτικά
2013-2014 ΠΑΟΚ: 22 συμμετοχές- 88 γκολ
2014-2015 Ποσειδώνας: 28 συμμετοχές- 126 γκολ
2015-2016 Ποσειδώνας: 27 συμμετοχές- 91 γκολ

Για τον αθλητή ενδιαφέρεται και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ταιριάζει… γάντι στην εποχή «λιτότητας» που περνάει το τμήμα χάντμπολ! Ο «δικέφαλος» ψάχνει αριστερόχειρα ίντερ μετά την αποχώρηση του Αλέξη Αλβανού, ενώ ακούγονται και ονόματα από την ελληνική αγορά που όμως δεν μπορούν να κρατήσουν θέση βασικού, αφού έχουν αρκετά χρόνια να παίξουν σε υψηλό επίπεδο πρωταθλητισμού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code