ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΕΔΩΣΕ "ΚΙΝΗΤΡΟ" ΣΤΗΝ ΑΕΚ

Το αποτέλεσμα του ισπανικού τελικού Κυπέλλου, όπου η Μπαρτσελόνα επικράτησε στην παράταση 2-0 της Σεβίλλης, άλλαξε την προσέγγιση της ΑΕΚ στα playoffs, καθώς κυνηγάει για τα καλά την πρώτη θέση. Σκέψεις για Μπακάκη στην 11άδα της Λεωφόρου.


Οι άνθρωποι της ΑΕΚ ξενύχτισαν χθες (22/5) για να παρακολουθήσουν μέχρι τέλους τον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας. Και μην πάει το μυαλό σας απλώς σε επαγγελματική διαστροφή ή (μόνο) αγάπη για το ποδόσφαιρο.

Στην ΑΕΚ ήθελαν να κερδίσει η Σεβίλλη και δεν το είχαν κρύψει. Δεν θα ήταν βλέπετε και μικρό πράγμα, να έβαζαν στην τσέπη το απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League. Όμως, η Μπαρτσελόνα δεν άφησε την Σεβίλλη να πάρει την κούπα και να κάνει το χατίρι στην ΑΕΚ.

Τουλάχιστον έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, δεν θα υπάρχει και… δίλημμα στον τρόπο προσέγγισης της συνέχειας των πλέι οφ. Η ΑΕΚ έτσι κι αλλιώς είναι στα προκριματικά του Europa League και επομένως θα "φορτσάρει" προκειμένου να κατακτήσει την πρωτιά στα playoffs και να διεκδικήσει τις πιθανότητες της για τους ομίλους του Champions League, μέσω των προκριματικών. Με λίγα λόγια, η Μπαρτσελόνα έδωσε ένα κίνητρο στην ΑΕΚ για τη συνέχεια των αγώνων στα playoffs.

Σκέψεις για Μπακάκη

Όσο για το αγωνιστικό πλάνο της ΑΕΚ για το αποψινό (23/5) ματς στην Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό, αυτό δεν θα έχει σαρωτικές αλλαγές σε σχέση με τον παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Άλλωστε οι απουσίες δεν επιτρέπουν κάτι τέτοιο.

Ωστόσο, ο Νίκος Παναγιωτάρας σκέφτεται να αφήσει στον πάγκο τον κουρασμένο Γκάλο και να βάλει στην ενδεκάδα τον φορμαρισμένο Μπακάκη, ενώ στις σκέψεις του τεχνικού της ΑΕΚ είναι και να δώσει ανάσες σ’ έναν εκ των Σιμόες ή Γιόχανσον, με τον Κορδέρο σ’ αυτή την περίπτωση να παίρνει θέση στη μεσαία γραμμή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code