ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επιστροφή της Ρόδου στα μεγάλα σαλόνια

Την άνοδο της αγαπημένης ομάδας τους στη Γ’ Εθνική κατηγορία πανηγυρίζουν από χθες οι φίλοι της Ρόδου.

Οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου έκαναν το αυτονόητο, νίκησαν στο χθεσινό παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου τον Ποσειδώνα Καρδαμύλων με 3-0 και εξασφάλισαν τον προβιβασμό τους και μαθηματικά.

Όλη η ουσία του χθεσινού ματς συμπυκνώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς το πρώτο κύλησε…ανυπόφορα αδιάφορα και βαρετά.

Η Ρόδος είχε μεν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό και να δημιουργήσει ευκαιρίες, ενώ η καλύτερη των λιγοστών που είδαν οι φίλαθλοι ανήκε στους φιλοξενούμενους, που είχαν οριζόντιο δοκάρι σε απ’ ευθείας φάουλ του Μελέκου στο 21’.

Στην επανάληψη τα «ελάφια» εμφανίστηκαν στο γήπεδο πιο συγκεντρωμένα, ανέβασαν ταχύτητα και έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή και απόλυτο σκόρερ τον απολαυστικό Γιώργο Δελαπόρτα, έφτασαν στην επίτευξη τριών τερμάτων.

Στο 55’ ο Δελαπόρτας σκόραρε με απ’ ευθείας κόρνερ, δέκα λεπτά αργότερα τελείωσε με συρτό διαγώνιο σουτ από το ύψος του πέναλτι τον ωραίο συνδυασμό των συμπαικτών του και την πάσα του Ιμεραλιλάι, ενώ το τρίο τέρμα που πέτυχε ήταν για...σήμα τηλεοπτικής εκπομπής.

Αφού άλλαξε με ακρίβεια τρεις φορές την μπάλα με τον Αρχοντούλη, ο μέσος της Ρόδου διαμόρφωσε με εκπληκτικό «σκαφτό» πλασέ το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις:

Ρόδος: Κεφάλας, Καντιμοίρης, Καλημέρης (46΄Αρχοντούλης), Αξιώτης, Νικήτας, Ιμεραλιλάι, Δελαπόρτας, Ορφανίδης (69΄Καμπούρης), Θεοδοσίου, Ευγενικός, Παυλίδης (75΄Μπιγκό).

Ποσειδών Καρδαμύλων: Μπάχας, Λοΐζος, Νιάκας, Μπακογιώργης, Γιοβανάκης (75΄Καραμπουρνιώτης), Μελέκος, Δημητρακάκης (66΄Γαλάνης), Σταματελόπουλος, Ντεμίρι, Λάγκωνας (84΄Σημαδόπουλος), Μελιτζάνης.

Πηγή : http://www.rodiaki.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code