ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δοκιμάζονται οι σχέσεις Παπαθανασάκη – οπαδών!

Ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή ανακοίνωσε πως δεν θα παραβρεθεί στην συγκέντρωση των οργανωμένων οπαδών την Τετάρτη στο Κατσάνειο, τονίζοντας πως θα γνωστοποιήσει τα σχέδια της ομάδας μέχρι τις 20 Μαΐου.


Αρνητικά απάντησε ο Σπύρος Παπαθανασάκης στην πρόταση της «Αυτόνομης Θύρας 10» για να παραβρεθεί στην συγκέντρωση της Τετάρτης στο Κατσάνειο. 

Η εξέλιξη αυτή όπως ήταν φυσικό δεν άρεσε καθόλου στους οργανωμένους οπαδούς του «Γηραιού» που περίμεναν εξηγήσεις από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ για την υπόθεση της μη αδειοδότησης. Στην δήλωσή του, η οποία ανέβηκε στην ιστοσελίδα του Ηρακλή, ο κ.Παθανασάκης τονίζει πως θα είναι σε θέση να γνωστοποιήσει τα μελλοντικά του σχέδια για την ομάδα το αργότερο μέχρι τις 20 Μαΐου. 

Αναλυτικά: 

«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ και ο Πρόεδρός της, Σπύρος Παπαθανασάκης, θέλουν να ευχαριστήσουν την ΑΘ-10 για το ενδιαφέρον που δείχνει για το μέλλον της ομάδας μας και για τη διοργάνωση συζήτησης με τη συμμετοχή όλων μας την προσεχή Τετάρτη 11 Μαΐου. 

Με γνώμονα την ουσιαστική ενημέρωση του κόσμου, η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ θα γνωστοποιήσει τα μελλοντικά της σχέδια για την ομάδα μας την επόμενη εβδομάδα, ημέρα Παρασκευή 20 Μαΐου ή νωρίτερα»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code