ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Καλά μαντάτα για γήπεδο και πρώην οφειλές στην ΑΕΚ

Η προχθεσινή ημέρα ήταν μια από τις σημαντικότερες των τελευταίων ετών για την ΑΕΚ, καθώς η Ενωση πέτυχε δύο πολύ σημαντικές εξωαγωνιστικές «νίκες», οι οποίες δημιουργούν τις συνθήκες για ένα ιδιαίτερα ευοίωνο μέλλον.

Η πρώτη «νίκη» αφορά το μέτωπο του γηπέδου, καθώς εγκρίθηκε από την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων και απομένει η υπογραφή του αρμόδιου υπουργού, Πάνου Σκουρλέτη, προκειμένου να κατατεθεί ο φάκελος για έκδοση οικοδομικής άδειας του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Ο κ. Σκουρλέτης, σχολιάζοντας την απόφαση, έκανε λόγο για τυπική διαδικασία και θέμα «λίγων ημερών».

Η δεύτερη «νίκη» έρχεται από τη FIFA, καθώς η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου δικαίωσε την Ενωση σε υπόθεση προσφυγής ενός ατζέντη κατά της ΠΑΕ. «Με απόφασή της η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA απέρριψε προσφυγές ενός μάνατζερ ποδοσφαιριστών και ενός ποδοσφαιριστή, οι οποίοι διεκδικούσαν χρήματα από την ΠΑΕ ΑΕΚ», ανέφερε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η ομάδα. Πρακτικά αυτή η απόφαση, ενδεχομένως, να αποτρέπει άλλους πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας από το να διεκδικήσουν χρήματα που οφείλονταν από προηγούμενες διοικήσεις, ενώ ξεκαθαρίζει και την παρουσία της ΑΕΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Σε αμιγώς ποδοσφαιρικό επίπεδο, η ΑΕΚ προετοιμάζεται για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό. Ο Αρης Σοϊλέδης είναι τραυματίας και ο Ελντερ Μπαρμπόσα τιμωρημένος, συνεπώς δεν υπολογίζονται από τον Γκουστάβο Πογιέτ. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Ντίντακ Βιλά, Ρόναλντ Βάργκας και Ράφικ Τζεμπούρ που εξέτισαν τις ποινές τους. Αμφίβολος για τον αγώνα είναι ο Μιχάλης Μπακάκης.

Ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ Πέτρος Μάνταλος κλήθηκε στην Εθνική ομάδα εν όψει των φιλικών αναμετρήσεων με Μαυροβούνιο και Ισλανδία, ενώ στην αντίστοιχη τον Ελπίδων κλήθηκε ο Ανταμ Τζανετόπουλος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code