ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ισχυρίζονται πως βρέθηκε το παιδί με τη «φανέλα – σακούλα» που συγκίνησε τον πλανήτη (pic+video)

Τον πιτσιρικά που είχε γίνει viral φορώντας μια αυτοσχέδια φανέλα από πλαστική σακούλα με το όνομα του Λιονέλ Μέσι, ισχυρίζονται ότι εντόπισαν Κούρδοι δημοσιογράφοι.
Τις τελευταίες μέρες είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει συγκινήσει τους πάντες, μια εικόνα που έδειχνε ένα νεαρό θαυμαστή του Λιονέλ Μέσι με μια αυτοσχέδια φανέλα του Αργεντινού, κατασκευασμένη από πλαστική σακούλα.

Από τότε ξεκίνησε μια εκστρατεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να βρεθεί ο μικρός θαυμαστής του άσου της Μπαρτσελόνα.

Χθες, το κουρδικό κανάλι «Kourdistan24tv» υποστήριξε ότι βρήκε τον μικρό θαυμαστή του Λιονέλ Μέσι, δύο χρόνια μετά τη λήψη της φωτογραφίας.

Οι Κούρδοι δημοσιογράφοι αναφέρουν πως ο πιτσιρικάς ονομάζεται Χομίντ και ζει στην πόλη Ντόχουκ του Κουρδιστάν που ταλαιπωρείται από πολεμικές συγκρούσεις τα τελευταία χρόνια, ενώ ο πατέρας του πολεμάει με την «Peshmerga» εναντίων του ISIS.

Ο Χομίντ απεικονίζεται με μια ιμιτασιόν φανέλα της Μπαρτσελόνα, ενώ φαίνεται να δηλώνει τρελαμένος με τον Μέσι.

Ωστόσο, ορισμένοι διατηρούν επιφυλάξεις σχετικά με το αν είναι όντως ο συγκεκριμένος νεαρός το παιδί της φωτογραφίας που έγινε viral, αφού ισχυρίζονται πως είναι διαφορετικά τα αυτιά του νεαρού στις δύο φωτογραφίες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code