ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ για ψηλά

Την πρώτη νίκη σε ντέρμπι μετά από περίπου 3,5 χρόνια, προκειμένου να δείξει τις διαθέσεις της και να εδραιωθεί δεύτερη, ψάχνει η ΑΕΚ απόψε κόντρα στον ΠΑΟΚ, με σύμμαχο τον κόσμο της.
Το πλάνο Πογέτ. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που η ΑΕΚ θέλει απόψε (19:30, Novasports 1) νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Η διατήρηση του νικηφόρου σερί μέσα στο 2016 και η εδραίωση στη δεύτερη θέση της Super League είναι οι προφανείς. Ο όχι και τόσο προφανής, αλλά ίσως ακόμη πιο σημαντικός είναι πως η «Ένωση» θέλει να πιστοποιήσει ότι επέστρεψε για τα καλά κερδίζοντας το πρώτο της ντέρμπι μετά από καιρό.

Η τελευταία φορά που η ΑΕΚ κέρδισε μεγάλο ματς ήταν στις 16 Μαΐου του 2012, με 2-0 απέναντι στον ΠΑΟΚ για τα play offs. Στα περίπου τριάμισι χρόνια που ακολούθησαν, όπου μεσολάβησε η εφιαλτική χρονιά του υποβιβασμού και η περιπλάνηση σε Γ’ Εθνική και Football League, η ΑΕΚ δεν έχει καταφέρει να νικήσει κάποιον από τους άλλους τρεις «μεγάλους». Στον πρώτο γύρο, δε, έχασε από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ενώ έμεινε στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας και έχοντας όλα τα ντέρμπι στο ΟΑΚΑ στον δεύτερο γύρο θέλει να δείξει τη δυναμική της.

Ο Γκουστάβο Πογέτ φαίνεται πως δεν θα παρεκκλίνει από το πετυχημένο πλάνο των τελευταίων αγωνιστικών. Θα διατηρήσει το 4-3-3, με τον Ανέστη στο τέρμα, τους Κολοβέτσιο και Άρθο στόπερ, τον Γκάλο δεξιά και τον Ντίντακ (που εξέτισε την ποινή του κι επιστρέφει) αριστερά, τους Σιμόες, Γιόχανσον και Μάνταλο στο κέντρο και τους Μπαρμπόσα και Βάργκας να πλαισιώνουν τον Αραβίδη στην επίθεση. Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Τζεμπούρ θα έρθει πιθανότατα από τον πάγκο στη διάρκεια του αγώνα. Εκτός αποστολής πέραν όσων δεν υπολογίζονται έμειναν οι Κορδέρο και Μπαρόχα, που είναι τραυματίες.

Παρά το τσουχτερό κρύο υπολογίζεται πως περισσότεροι από 35.000 θεατές θα βρίσκονται στις εξέδρες του ΟΑΚΑ απόψε. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code