ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στον Παναθηναϊκό ο Μπουμάλ

Την υπογραφή του Ολιβιέ Μπουμάλ είχε το πρώτο κομμάτι του μεταγραφικού παζλ του Παναθηναϊκού, λίγες μέρες πριν ανοίξει και επισήμως η μεταγραφική περίοδος.
Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου μπορεί να μη διαθέτει λαμπερό όνομα, είναι όμως ο παίκτης που ξεχώρισε στον α΄ γύρο της Σούπερ Λίγκας, έχει σταθερά ανοδική πορεία στην πολύχρονη παρουσία του στην Ελλάδα, με αποκορύφωμα τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με τον Πανιώνιο, με τον οποίο μετρά εφέτος τέσσερα γκολ και έξι ασίστ. Το ίδιο παραγωγική ήταν και η περυσινή χρονιά του με τους «κυανέρυθρους» κι αυτή η σταθερότητα ήταν που έπεισε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να επενδύσουν πάνω του. Το αγωνιστικό του προφίλ, άλλωστε, έχει στοιχεία που λείπουν από τους «πράσινους» και που θα τους βοηθήσουν να βελτιώσουν τον τρόπο παιχνιδιού τους, ειδικά όταν ο Στραματσόνι επιλέγει να παίξει από τα πλάγια.

Ο Μπουμάλ έμενε ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και έχοντας τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί από τον Γενάρη με την όποια ενδιαφερόμενη ομάδα, οδήγησε τον Πανιώνιο να συναινέσει από τώρα στη μεταγραφή του για να έχει ένα αρκετά σημαντικό οικονομικό όφελος. Ο Παναθηναϊκός ήθελε να τον βάλει άμεσα στη μηχανή του και για να κλείσει η συμφωνία χωρίς να γίνει σίριαλ, διέθεσε ένα ποσό περίπου 300 χιλ. ευρώ το οποίο δεν θα το έδινε εάν τον έκλεινε από τώρα για το καλοκαίρι. Εκτός από τα χρήματα, θα δώσει δανεικό στον Πανιώνιο έναν από τους Τριανταφυλλόπουλο, Χουχούμη και Δώνη, με την επιλογή να ανήκει στον Μαρίνο Ουζουνίδη. Φαβορί, πάντως, προβάλλει ο πρώτος.

Η συμφωνία ανακοινώθηκε ταυτόχρονα και από τις δύο ομάδες, παρότι δεν έχει κλείσει και τυπικά το θέμα. Ο Μπουμάλ θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών και θα είναι διαθέσιμος να αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα του β΄ γύρου, την άλλη Δευτέρα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο.

• Σύμφωνα με δημοσίευμα ιταλικής ιστοσελίδας, η Παλέρμο έχει κάνει διερευνητική επαφή με τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Νίκου Καρέλη. Αλλο δημοσίευμα από την Ιταλία, κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, με εισήγηση Στραματσόνι, για τον Παναγιώτη Κονέ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code