ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Κλείδωσε» την πρωτιά ο Ολυμπιακός

Με κεκτημένη ταχύτητα και ξεπερνώντας πάλι τα προβλήματα απουσιών, ο Ολυμπιακός έφτασε στην έβδομη νίκη του στην Ευρωλίγκα, επικρατώντας της Αρμάνι με 73-63 και ουσιαστικά «κλείδωσε» την πρώτη θέση του ομίλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» χωρίς τον Σπανούλη, αλλά και τον Λοτζέσκι που έπαθε θλάση, οκτώ λεπτά πριν από τη λήξη, βρήκαν λύσεις ξανά από τους παίκτες του πάγκου που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως οι Στρόμπερι, Μιλουτίνοφ και Αθηναίου. Επίσης, είχαν τον έλεγχο του ρυθμού του αγώνα από την άμυνα που κάλυψε τις χαμηλές επιθετικές επιδόσεις. Το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο εξάλεπτο, όταν η διαφορά του σκορ έφτασε τους 9 πόντους (60-51) και δεν υπήρξε περαιτέρω αντίσταση της Αρμάνι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χάντερ 4, Παπαπέτρου, Στρόμπερι 16 (2), Τολιόπουλος 2, Μιλουτίνοφ 12, Πρίντεζης 11 (1), Αγραβάνης, Μάντζαρης 6 (1), Χάκετ 9, Λοτζέσκι 5 (1), Αθηναίου 8 (2).
ΑΡΜΑΝΙ: ΜακΛιν 11, Λαφαγιέτ 6 (2), Αμάτο, Τσερέλα, Τσιντσιαρίνι 12 (2), Τζένκινς 12 (3), Χάμελ 7 (1), Μπάρατς 6, Σιμόν 9 (1).

Τα άλλα αποτελέσματα: Α΄ όμ: Ρεάλ - Φενέρ 80-73. Β΄: Τσεντεβίτα - Εφές 75-81, Λαμποράλ - Λιμόζ 92-56. Γ΄: Ζαλγκίρις - Καρσίγιακα 74-52. Δ΄: Σάσαρι - Μακάμπι 66-71, Μπάμπεργκ - ΤΣΣΚΑ 88-100.

• Η νίκη του Παναθηναϊκού στον σημερινό αγώνα με την Μπαρτσελόνα (21.45) θα μεταφραστεί σε πρόκριση των «πρασίνων» στη φάση των «16» της Ευρωλίγκας. «Η αρνητική παράδοση αποτελεί έξτρα κίνητρο για τους παίκτες μου. Σίγουρα θέλουμε να δώσουμε ανάλογη συνέχεια στη νίκη κόντρα στην Καρσίγιακα», είπε ο τεχνικός του «Τριφυλλιού» Σάσα Τζόρτζεβιτς.

• H ΑΕΚ επένδυσε στην απόκτηση του Ντι Τζέι Κούπερ, αλλά οι πιθανότητες παραμονής του Αμερικανού πλέι μέικερ είναι μοιρασμένες, λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ. Ο Κούπερ εξέφρασε ειλικρινή μεταμέλεια στην απολογία του και πλέον εναπόκειται στον πρόεδρο Μάκη Αγγελόπουλο να αποφασίσει για το αν θα παραμείνει ο Αμερικανός.

• Αρης και ΠΑΟΚ προχώρησαν στην 8η αγωνιστική του Γιούροκαπ, με καθοριστικές νίκες για την πρόκριση τους στους «32» της διοργάνωσης. Στη Θεσσαλονίκη, ο Αρης επικράτησε της Ούνικς Καζάν (76-70) για δεύτερη φορά, βρίσκεται στην τρίτη θέση, ενώ στην Κωνσταντινούπολη ο ΠΑΟΚ νίκησε με 75-73 την Μπεσίκτας στην παράταση (62-62), με καλάθι του Χάτσερ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code