ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ : ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ !

Διαβάζετε τον τίτλο και λογικά σκέφτεστε πως ... ούτε στα πιο τρελά όνειρα μας ε ; Εεμμ δεν είναι τόσο δύσκολο όμως.
Βλέπουμε άλλες χώρες που δεινοπαθούν οικονομικά όπως και εμείς άλλωστε και διοργανώνουν μεγάλες διοργανώσεις και μάλιστα χωρίς να έχουν τα γήπεδα κατάλληλα κτισμένα.Εμείς λοιπόν σαν χώρα , σαν Ελλάδα έχουμε γήπεδα μεγάλα και μάλιστα κατάλληλα χωρίς καν να χρειάζονται τροπολογίες ξοδεύοντας λεφτά που θα μπορούσαν να ξοδευτούν σε πιο δρακόντια μέτρα ασφάλειας ! Εγώ επομένως σαν Πάνος έκατσα και αναζήτησα γήπεδα της Ελλάδος που θα μπορούσαν κάλλιστα να φιλοξενήσουν ένα είδος τέτοιας διοργάνωσης και μάλιστα θα ήταν και ότι καλύτερο σε τέτοιους καιρούς να γινόμασταν το επίκεντρο του πλανήτη για κάτι άλλο πέραν των οικονομικών θεμάτων και θα αυξάναμε συγχρόνως τον τουρισμό μας ! Για να έχουμε λοιπόν ένα Μουντιαλ το βασικότερο είναι τα γήπεδα και χρειαζόμαστε 12 από αυτά ! Ξεκινάμε !

1. Εντάξει δεν θα γινόταν να μην βρίσκεται στην λίστα ... το ΟΑΚΑ λοιπόν ! Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις νομίζω...





















2. Εεε ναι Παγκρήτιο Στάδιο , ένα από τα βασικότερα γήπεδα για το Μουντιάλ στην Ελλάδα !
















3. Τώρα το διδυμάκι του από πάνω γηπέδου... μιλάμε και φυσικά για το Καυταντζόγλειο Στάδιο στην Θεσσαλονίκη !






















4.Ένα ωραίο γήπεδάκι τώρα , το Παμπελοποννησιακό! Οκ λίγο μεγαλύτερο δεν θα μας χάλαγε... αλλά είναι ήδη το 6ο μεγαλύτερο στην χώρα ! 

























5.Γήπεδο Τούμπας , και φυσικά βρίσκεται μέσα στην λίστα !
























6.Μέσα και το γήπεδο στον Πειραιά ! 

























7.Σοβαρά τώρα; Θα έλειπε το Κλεάνθης Βικελίδης;;; Όχι και φυσικά !




























8.Και πολύ αργήσαμε να το αναφέρουμε ... Πανθεσσαλικό Στάδιο! Σταδιάρα απλά... μετά το ΟΑΚΑ αυτό...( οκ υπερβάλλω κάπως )















9.Απόστολος Νικολαΐδης το επόμενο! Για να πω την αλήθεια θα ήθελα να αλλάξουν οι προβολείς , δεν αντέχω τόσα χρόνια τον κίτρινο φωτισμό τους ! 





















10.Θα έλειπε από την λίστα ένα τέτοιο κόσμημα; Κάνω λόγο για το AEL FC Arena και φυσικά!

























11.Στάδιο Νέας Σμύρνης. Εδώ όμως θα πρέπει να βάλουμε λίγο το χέρι στην τσέπη, να προσθέσουμε ένα ακόμη πέταλο και είμαστε κομπλέ ! 















12.Φθάσαμε στο τελευταίο γήπεδο της λίστας του Μουντιάλ της Ελλάδος ! Ανθή Καραγιάννη ! 























Αυτά ήταν τα γήπεδα για ένα ενδεχόμενο Μουντιάλ που θα μπορούσαμε άνετα να φιλοξενήσουμε κάποτε στο μέλλον . Συντήρηση του αγωνιστικού χώρου χρειαζόμαστε και τίποτα άλλο . Ευχή μου να λάβει μέρος ένα Μουντιάλ στην Ελλάδα ! 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code