ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μια ανάσα απ' τους "16" ο ΟΣΦΠ, με ανατροπή 2-1 τη Ντιναμό !





















Mια ανάσα από τους 16 του Champions League είναι ο Ολυμπιακός.
Με απόλυτο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Φελίπε Πάρντο, γύρισε το ματς κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και εξασφάλισε την παρουσία του στο Europa League.
Σπάνια ένας παίκτης που αγωνίζεται μόλις για μισή ώρα, σφραγίζει τη μοίρα της αναμέτρησης. Οταν ο Πάρντο μπήκε στο ματς το σκορ ήταν 0-1. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τον Ολυμπιακό νικητή με δύο γκολ του Κολομβιανού ο οποίος, σημειωτέον, πήρε και την αποβολή του Πίβαριτς. Πραγματικός MVP!

Ο Ολυμπιακός είχε και πάλι τις απαντήσεις. Και τον τρόπο να τις δώσει και να τις υποστηρίξει παράλληλα. Η εξαιρετική δουλειά του Σίλβα επιτρέπει στην ομάδα να πατά το γκάζι μέχρι το τέλος όπως άριστα έπραξε σ' αυτό το παιχνίδι.

Για την ιστορία και τη στατιστική, ο Χόντζιτς στο 21' έκανε το 0-1 και στο 64' και στο 90΄ο Πάρντο έβαλε την υπογραφή του στη νίκη του Ολυμπιακού με 2-1 μετά από ασίστ του Ιντέγε και του Φορτούνη (σ.σ. έχασε πέναλτι στο 54΄) αντίστοιχα.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Μποτία (51’ Ντα Κόστα), Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Μασουακού, Μιλιβόγιεβιτς, Φορτούνης, Κασάμι (81’ Φινμπόγκασον), Ερνάνι (64’ Πάρντο), Σεμπά, Ιντέγε.

Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Μάμιτς): Εντουάρντο, Μάτσελ, Ταραβέλ, Αντολιτς, Μασάδο, Σάντος, Πίβαριτς, Ρογκ, Φερνάντες (88’ Μούσα), Χότζιτς (57’ Ενρίκες), Πιάτσα (80’ Σιγκαλι).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code