ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ούτε ο ΟΦΗ σταματά τον Ιάλυσο ! 0-0 το σκορ !

Όνειρο ζουν μην τους ξυπνάτε! Ο Ιάλυσος έμεινε αήττητος για εκτή συνεχόμενη αγωνιστική και χωρίς μάλιστα να έχουν δεχθεί γκολ κοιτάζοντας κατάματα και τον ΟΦΗ με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος 0 - 0 στο "Οικονομίδειο".

Οι "ερυθροκίτρινοι" συνεχίζουν την τρελή τους φετινή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ροδίτικη ομάδα είναι πλέον η μοναδική ομάδα σε όλη την κατηγορία που δεν έχει δεχθεί γκολ.
Οι παίκτες του Πέτρου Μίχου πήγαν το παιχνίδι με τον ΟΦΗ εκεί που το ήθελαν αυτοί και το διαχειρίστηκαν πάρα πολύ καλά από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Θωράκισαν και πάλι ιδανικά τα μετόπισθεν και κατάφεραν να απειληθούν ιδιαίτερα από μια πιο έμπειρη και σίγουρα πιο πολυδιαφημσιμένη ομάδα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά μέτριο ποιοτικά με τις δυο ομάδες να έχουν από μια καλή ευκαιρί για να σκοράρουν. Στην επανάληψη, ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν καλύτερος με τον ΟΦΗ να διατηρεί μια υπεροχή η οποία όμως ήταν πέρα για πέρα ανούσια. Πλην μιας ουσιαστικάς περίπτωσης, σε καμία άλλη ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να απειλήσει έτσι όπως θα ήθελα την εστία του Τίμου Λουτριώτη. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους παίκτες του Ιάλυσου να είναι μια αγκαλιά και να δέχονται τα συγχαρητήρια του κόσμου από την εξέδρα. Ο κόσμος χειροκρότησε θερμά τους γηπεδούχους.

Πηγή : news12.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code