ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ντόπες… Σίλβα για ΑΕΚ

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να παρουσιαστούν το ίδιο μαχητές, όπως στα ματς με την Άρσεναλ και τον ΠΑΟΚ, όπως τόνισε ο Μάρκο Σίλβα στην ομιλία του στους «ερυθρόλευκους».

Την Πέμπτη (16/10) το Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη ήταν… γεμάτο, μια και επέστρεψαν και οι τελευταίοι διεθνείς των Πειραιωτών και για τον λόγο αυτό, ο Πορτογάλος τεχνικός συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές του και τους μίλησε, όχι μόνο για το ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ που ακολουθεί το Σάββατο (17/10) αλλά και για τη δύσκολη συνέχεια μέχρι τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων» θέλησε να «ντοπάρει» τους παίκτες του και για τον λόγο αυτό, τους ζήτησε να δείξουν το πρόσωπο που είχαν κόντρα στην Άρσεναλ και τον ΠΑΟΚ, όπου ο Ολυμπιακός έφυγε με δύο «διπλά» από Emirates και Τούμπα.

«Τα πήγατε περίφημα με την Άρσεναλ και τον ΠΑΟΚ. Πετύχατε δύο μεγάλες νίκες, επιδεικνύοντας μαχητικό πνεύμα. Το ίδιο μαχητές θέλω είστε και στα επτά πολύ δύσκολα παιχνίδια που έρχονται. Θέλω να παρουσιάσετε το ίδιο πρόσωπο», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του.

Και κατέληξε: «Να ξέρετε ότι όλοι θα χρειαστείτε, όλοι θα πάρετε τις ευκαιρίες σας και γι’ αυτόν τον λόγο θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση. Όπως έχετε διαπιστώσει, παίζουν σχεδόν όλοι. Θα παίξουν και όσοι δεν έχουν αγωνιστεί. Όλοι θα έχετε την ευκαιρία να βοηθήσετε. Αυτό που σας ζητάω είναι το κεφάλι κάτω και μη σταματάμε να δουλεύουμε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code