ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ - Πανθρακικός 2-0

Η διαφορά ποιότητας όταν ο ΠΑΟΚ ανέβασε στροφές στο 2ο ημίχρονο οδήγησε στο 2-0 επί του Πανθρακικού στην Τούμπα, στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας.
Δημήτρης Πέλκας και Ρόμπερτ Μακ τα γκολ του "δικεφάλου του βορρά".Με σκόρερ του Πέλκα και Μακ στο τελευταίο 20λεπτο ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Πανθρακικό στην Τούμπα με 2-0 ξεκινώντας νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στο φετινό Κύπελλο.

Ο Τούντορ παρέταξε τον ΠΑΟΚ με αρκετές αλλαγές, δίνοντας φανέλα βασικού στους Σκόνδρα, Μαλεζά, Γκολάσα, Χαρίση και Κοροβέση, ενώ επανήλθε στην ενδεκάδα ο Αθανασιάδης. Ο Δικέφαλος στο πρώτο πεντάλεπτο προσπαθούσε να βρει τον βηματισμό του. Στο επόμενο δεκάλεπτο ο ρυθμός έπεσε και ο Πανθρακικός έδειχνε να πατάει καλύτερα απ' ότι στο ξεκίνημα στον αγωνιστικό χώρο. Οι Θρακιώτες, πάντως, έφτασαν μια ανάσα από το γκολ στο 43'. Ο Μπαϊκαρά βρήκε τον Ροτζέριο στην καρδιά της άμυνας του ΠΑΟΚ, ο τελευταίος πλάσαρε, αλλά ο Γλύκος απέκρουσε ενστικτωδώς.

Τα πρώτα δέκα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου κύλησαν χωρίς ο ΠΑΟΚ να γίνει επικίνδυνος. Στο 59', ωστόσο, μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα παραλίγο να φτάσει στον αφύλακτο Ζάιρο προ κενής εστίας, ενώ στο 60' ο Χαρίσης σούταρε από κοντινή απόσταση, αλλά η μπάλα κόντραρε σε σώματα. Στο 65' ο Κλάους έβγαλε τον Πέλκα τετ α τετ, όμως, ο νεαρός άσος αστόχησε. Το πολυπόθητο γκολ, πάντως, για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 72'. Αρχικά πλασέ του Μακ από πλάγια  θέση βρήκε στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Πέλκας άνοιξε το σκορ. Ο Ζάιρο στο 77' λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματα του ΠΑΟΚ, αλλά νικήθηκε από τον Πασχαλάκη σε τετ α τετ. Ο γκολκίπερ του Πανθρακικού, ωστόσο, δεν μπόρεσε να αποτρέψει το 2-0 στο 86'. Ο Γκολάσα σούταρε, ο Πασχαλάκης απέκρουσε, όμως, ο Μακ στην επαναφορά πλάσαρε εύστοχα σιγουρεύοντας τη νίκη για τον Δικέφαλο.

Σχόλιο
Ο ΠΑΟΚ απέδωσε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, παρά τις πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του, ενώ και σήμερα παρήγαγε πολλές φάσεις. Το πιο θετικό, όμως, για τον Τούντορ είναι ότι μέσα από τέτοια ματς ενεργοποιεί παίκτες όπως ο Χαρίσης, ο Μαλεζάς, ο Κοροβέσης και ο Σκόνδρας, που σίγουρα θα τους χρειαστεί στη συνέχεια.

Οι συνθέσεις
ΠΑΟΚ:  Γλύκος, Βίτορ, Μαλεζάς, Σκόνδρας, Σάμπο (61' Ροντρίγκες), Χαρίσης,  Γκολάσα, Κοροβέσης (61' Μακ), Ζάιρο (79' Σαββίδης), Πέλκας, Αθανασιάδης

Πανθρακικός: Πασχαλάκης, Χρήστου (46' Μαρκόπουλος), Πουτουρίδης, Μπουγαίδης, Παπαγεωργίου, Ηλιάδης, Σετί, Παπαχρήστος, Ροτζέριο (69' Ψάλτης), Μπαϊκαρά, Νικόλτσης (79' Μουδούρογλου)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code