ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αφιερωμένη στον Τούντορ και τα παιδιά του

Όποιος βρέθηκε την Τετάρτη το βράδυ στην Τούμπα απόλαυσε θέαμα και σίγουρα έφυγε με χαμόγελο από το γήπεδο.
Ναι, ίσως, ακόμα και ένας φίλος της ΑΕΚ να χαμογέλασε μετά από αυτόν τον αγώνα, αφού μπορεί η ομάδα του να έχασε, αλλά και κοίταξε στα μάτια τον ΠΑΟΚ και γνώρισε μία… αντρίκεια ήττα χωρίς να έχει δημιουργηθεί κάποιο θέμα από εξωαγωνιστικούς παράγοντες, όπως συνηθίζεται στα ντέρμπι στην Ελλάδα. Αυτό, διότι, ίσως να δικαιούται και ένα πέναλτι η Ένωση, ωστόσο, νομίζω ότι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, γλύτωσε από πολλά γκολ. Άλλωστε κάτι τέτοιο έλεγαν και οι ρεπόρτερ των «κιτρινόμαυρων» που βρέθηκαν στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ πήρε μια πολύ σημαντική νίκη κυρίως γιατί δίνει μεγάλη ψυχολογία στην ομάδα και την κάνει να πιστεύει στον εαυτό της. Τέτοιες νίκες χρειάζεται το νεαρό και νέο σύνολο του Τούντορ, ώστε να ωριμάσει και να γίνει ακόμα πιο δυνατό. Η φετινή χρονιά είναι μια χρονιά μεγάλων αλλαγών και οι Τούντορ και Άρνεσεν, που έκαναν αυτές τις αλλαγές, θα χρειαστούν κι άλλες τέτοιες νίκες, ώστε να μπορέσουν να εδραιωθούν, κυρίως στην συνείδηση κάθε ΠΑΟΚτσή. Διότι τα «κλειδιά» της ομάδας, τα έχουν ήδη πάρει από τον Σαββίδη, από το ξεκίνημα.

Από εκεί και πέρα, ούτε χρειάζονται πανηγύρια επειδή κέρδισε ο ΠΑΟΚ την ΑΕΚ, ούτε πρέπει να υπάρξει απογοήτευση, όταν έρθουν οι ήττες. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» φέτος από τις νίκες ή τις ήττες από μεγάλα ή μικρά ματς, πιστεύω ότι θα καταφέρει να φτιάξει μία ομάδα, η οποία τον Μάιο που θα μας έρθει, θα έχει μία αρχή και ένα τέλος και θα χρειάζονται λίγες πινελιές για τη νέα σεζόν, διότι τα τελευταία τρία χρόνια, ότι έχτιζε στην αρχή κάθε σεζόν, τον Μάιο ήταν ήδη γκρεμισμένο.

Μου άρεσαν οι δηλώσεις του Μπερμπάτοφ μετά το τέλος του αγώνα που δείχνουν και την νοοτροπία με την οποία ήρθε στην ομάδα, που δείχνουν πως δεν έχει εγωισμό, δεν το παίζει ντίβα και θεωρώ πως θα βοηθήσει, όχι μόνο λόγω της ποιότητάς του, αλλά και της συμπεριφοράς που έχει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code