ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μετά την αποθέωση… ανακοίνωση

Σε ρυθμούς Μπουονανότε κινείται ακόμη η ΑΕΚ. Μετά τη χθεσινοβραδινή αποθέωση, σήμερα ανακοινώνεται. Πώς έζησε τις πρώτες του ώρες στην Αθήνα.

Ακολουθούν άλλες 2-3 προσθήκες.
Ο Ντιέγκο Μπουονανότε, ήρθε, αποθεώθηκε, δήλωσε αποφασισμένος να οδηγήσει την ΑΕΚ σε τίτλους και μένει πλέον να ανακοινωθεί.

Ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός είναι από χθες περίπου στις 21:00 στην Αθήνα, μαζί με τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά. Ούτε ο ίδιος, παρότι τον είχαν προϊδεάσει οι άνθρωποι της ΠΑΕ, δεν περίμενε τέτοια υποδοχή σαν κι αυτή που του επιφύλασσαν 300 και πλέον οπαδοί της ομάδας στο «Ελ. Βενιζέλος». Και παρά το αρχικό του… σοκ, έδειξε να το απολαμβάνει, όπως φάνηκε και από το γεγονός ότι βιντεοσκοπούσε με κινητό μέσα από το αυτοκίνητό του τον πανζουρλισμό που επικρατούσε για χάρη του και ανέβασε το σχετικό «ντοκουμέντο» στο Instagram.

Όταν, μετά από αρκετή ώρα, βγήκε από τον… κλοιό των παραληρούντων οπαδών, ο 27χρονος άσος πήγε στο ξενοδοχείο όπου άφησε τα πράγματά του και ακολούθησε δείπνο σε εστιατόριο της Νέας Ερυθραίας παρουσία του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και των εκπροσώπων του. Σήμερα, μετά και την απαραίτητη ξεκούραση, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί, ενώ θα περιηγηθεί στο ΟΑΚΑ και θα μιλήσει στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Ο Μπουονανότε θα αναχωρήσει άμεσα για την Αργεντινή, προκειμένου να πάρει τα πράγματά του κι εν συνεχεία θα έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει πως στις προπονήσεις της ΑΕΚ θα μπει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και θα χρειαστεί λίγες μέρες για να υπολογίζεται από τον Τραϊανό Δέλλα.

Φυσικά δεν υπολογίζεται για το φιλικό της Κυριακής με την Ίντερ στην Ανκόνα. Εκεί, ο Τραϊανός Δέλλας αναμένεται να παρατάξει, σε διάταξη 4-3-3, τους Μπαρόχα, Άρθο (ελλείψει Κολοβέτσιου), Τζανετόπουλο, Γκάλο, Σοϊλέδη ή Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες, Ανάκογλου, Βάργκας και δύο εκ των Αραβίδη, Μπαρμπόσα και Κριστάντους.

Η ΑΕΚ δεν ολοκλήρωσε τις μεταγραφές της με τον Μπουονανότε, καθώς κινείται για έναν ακραίο μεσοεπιθετικό με τον Λούκα πρώτο φαβορί, ενώ θα πάρει πιθανότατα έναν στόπερ κι έναν επιθετικό. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code