ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τσεχ - Μινιολέ 0-0 !

Τρία δοκάρια, πολλές κλασσικές ευκαιρίες, τρομερές αποκρούσεις, αλλά όχι γκολ επεφύλασσε το ντέρμπι του "Έμιρεϊτς" μεταξύ της Άρσεναλ και της Λίβερπουλ στο ντέρμπι που έριξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής στην Premier League.


Η Άρσεναλ παρατάχθηκε χωρίς τον ανέτοιμο Περ Μέρτεζακερ και τον τραυματία Λοράν Κοσιελνί, ενώ στον αντίποδα, ο "φευγάτος" Λούκας κλήθηκε να καλύψει το κενό του τραυματία Τζόρνταν Χέντερσον και ο Ρομπέρτο Φιρμίνιο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του ως βασικός με τη φανέλα της Λίβερπουλ.Το πρώτο ημίχρονο ήταν τρομερό, αφού η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω στο μεγαλύτερο διάστημα και οι δύο αντίπαλοι έχασαν ουκ ολίγες ευκαιρίες για να προηγηθούν.

Η Λίβερπουλ μπήκε φορτσάτη στο ματς και μόλις στο 3ο λεπτό είχε δοκάρι σε εν κινήσει σουτ του Φελίπε Κουτίνιο, προτού ο Άαρον Ράμσεϊ παραβιάσει από οριακή θέση την εστία του Σιμόν Μινιολέ (ο βοηθός υπέδειξε οφσάιντ, αλλά πιθανότατα δεν είχε δίκιο).

Ορισμένες επεμβάσεις του Φρανσίς Κοκλέν και, βέβαια, οι εντυπωσιακές αποκρούσεις του Πετρ Τσεχ δεν επέτρεψαν στους ανώτερους "κόκκινους", οι οποίοι κυκλοφόρησαν καλά την μπάλα και επεδίωξαν να εκμεταλλευθούν τα λάθη του Κέιλουμ Τσέιμπερς, να ανοίξουν το σκορ.

Συγκεκριμένα, στο 39ο λεπτό ο Κρίστιαν Μπεντέκε δεν κατάφερε να νικήσει τον Τσέχο γκολκίπερ με εξ επαφής προσπάθεια, ενώ στο 45ο ο Κουτίνιο σούταρε, ο Τσεχ βρήκε την μπάλα με τα ακροδάχτυλα και την έστειλε στο αριστερό του δοκάρι.

Το γεγονός ότι η Λίβερπουλ κατέγραψε 11 τελικές και η Άρσεναλ μόλις τρεις πιστοποιεί την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, εν αντιθέσει με εκείνη του δευτέρου.


Οι "κανονιέρηδες" μετέφεραν την μπάλα στο μισό των "κόκκινων", σχεδόν κατ' αποκλειστικότητα από την αριστερή πτέρυγα και στο 60ό λεπτό άγγιξαν το γκολ, όταν το σουτ του Αλέξις Σάντσες σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Μινολέ.

Η Άρσεναλ συνέχισε να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις από αριστερά και κάπου εκεί μπήκε στην εξίσωση ο Μινιολέ, ενώ η Λίβερπουλ προσπάθησε -ανεπιτυχώς- να "χτυπήσει" στην κόντρα, με συνέπεια το 0-0 να παραμείνει.

Οι "κόκκινοι" πιθανότατα να αδικούνται από το μη καταλογισμό πέναλτι στο 81ο λεπτό (ο Γκάμπριελ τράβηξε τον Μπεντέκε) και στην τελευταία φάση οι "κανονιέρηδες" άγγιξαν το γκολ με τον Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν (απέκρουσε ο Μινιολέ στην αριστερή του γωνία).

Οι συνθέσεις

Άρσεναλ (4-2-3-1): Τσεχ, Μπεγερίν, Τσέιμπερς, Γκάμπριελ, Μονρεάλ, Κοκλέν (82' Τσάμπερλεϊν), Καθόρλα, Ράμσεϊ, Εζίλ, Σάντσες, Ζιρού (73' Γουόλκοτ).

Λίβερπουλ (4-3-3): Μινιολέ, Κλάιν, Σκρτελ, Λόβρεν, Γκόμεζ, Τσαν, Λούκας (76' Ρόσιτερ), Μίλνερ, Φιρμίνιο (63' Άιμπ), Μπεντέκε, Κουτίνιο (87' Μορένο).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code