ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η κλήρωση της Super League: Ντέρμπι από νωρίς στην Τούμπα

Από νωρίς τα ντέρμπι στο εφετινό πρωτάθλημα, καθώς στην 4η αγωνιστική θα αναμετρηθούν ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας.
Διαδοχικά τα μεγάλα παιχνίδια μετά την 6η αγωνιστική. Όλα τα ντέρμπι και το πρόγραμμα του νέου πρωταθλήματος, όπως προέκυψε από την κλήρωση της Τρίτης.

Με τη διεξαγωγή της κλήρωσης, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League, το οποίο κάνει σέντρα στις 22 Αυγούστου και το οποίο θα μεταδίδεται κατ' αποκλειστικότητα από τα κανάλια NOVA Sports.

Ντέρμπι στην πρεμιέρα της σεζόν δεν προέκυψε, αφού ο πρωταθλητήςΟλυμπιακός θα παίξει εντός με τον Πανιώνιο, ο Παναθηναϊκός θα πάει στο Αγρίνιο για ν' αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό, ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει την Ξάνθη στην Τούμπα και η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τονΠλατανιά.

Από την 4η αγωνιστική ωστόσο και μέχρι την 11η το το πρόγραμμα είναι γεμάτο από μάχες των "ισχυρών". Η αρχή γίνεται στην Τούμπα με τοΠΑΟΚ-ΑΕΚ (4η αγωνιστική), προτού δύο εβδομάδες μετά (6η αγωνιστική) ο ΠΑΟΚ κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη. Την 7η αγωνιστική συνυπάρχουν τόσο Ολυμπιακός-ΑΕΚστο Καραϊσκάκη όσο και το Ηρακλής-ΠΑΟΚ, ενώ την 8η ο ΠΑΟΚ θα παίξει τρίτο ντέρμπι εντός υποδεχόμενος τον Παναθηναϊκό. Τη σκυτάλη έκτοτε θα πάρει η Λεωφόρος, καθώς την 9η ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ και την 11η τον Ολυμπιακό.
Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος (22-23/08)

Ομάδα Β (Βέροια*) - ΠΑΣ Γιάννινα

Πανθρακικός - Αστέρας Τρίπολης

ΠΑΟΚ - Ξάνθη

Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός

ΑΕΚ - Πλατανιάς

Καλλονή - Ηρακλής

Ατρόμητος - Ομάδα Α (Κέρκυρα*)

Ολυμπιακός - Πανιώνιος
Τα ντέρμπι του πρωταθλήματος

4η αγωνιστική: ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (19-20-21/09)

6η αγωνιστική: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (3-4-5/10)

7η αγωνιστική: Ολυμπιακός - ΑΕΚ (17-18-19/10)

7η αγωνιστική: Ηρακλή - ΠΑΟΚ (17/-18-19/10)

8η αγωνιστική: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (24-25-26/10)

9η αγωνιστική: Παναθηναϊκός - ΑΕΚ (31/10&1-2/11)

11η αγωνιστική: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (21-22-23/11)

Όλο το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε εδώ.


Κλήρωση με Ομάδα Α και ομάδα Β
Η κλήρωση διεξήχθη με δύο αγνώστους Χ, την ομάδα Α και την ομάδα Β, καθώς εκκρεμεί η παρουσία των Κέρκυρας και Βέροιας στο νέο πρωτάθλημα.

Αν και στον αγωνιστικό χώρο οι "Φαίακες" κέρδισαν "εισιτήριο" για τη νέα σεζόν, παρ' όλα αυτά αντιμετωπίζουν το φάσμα της αποβολής από το πρωτάθλημα λόγω εικονικής (όπως έκρινε η ΕΕΑ) μεταβίβασης μετοχών της ΠΑΕ το περασμένο καλοκαίρι. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εισηγήθηκε υποβιβασμό του συλλόγου κατόπιν εξέτασης της υπόθεσης μετά από σχετική καταγγελία του Εργοτέλη. Παρότι δεν έχει παραδώσει το σκεπτικό στη Super League για τις περαιτέρω ενέργειες.

Από την άλλη, απουσίαζε η "βασίλισσα του βορρά", μια και ο Λεβαδειακός έχει προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το 2013. Η Βέροια αθωώθηκε τόσο σε πρώτο όσο και σε β' βαθμό, αλλά οι Βοιωτοί δεν κατέθεσαν τα "όπλα" της παραμονής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code