ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Το ψυχογράφημα του Καπίνο που έχει το κεφάλι του ψηλά

Ο Στέφανο Καπινο είναι πλέον παίκτης του Ολυμπιακό. Μέχρι το 2014 όμως έπαιζε στον Παναθηναϊκό. Πόσο δύσκολη ήταν η επιλογή του; Για ποιο λόγο προχώρησε σ' αυτήν; Τι ακριβώς σκέφτεται για την πρώην ομάδα του;
Ανθρωπος του κοντινού του περιβάλλοντος δίνει τις απαντήσεις.Με την απόφασή του να μεταγραφεί στον Ολυμπιακό αν και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Παναθηναϊκό ήταν αν μην τι άλλο μία δύσκολη επιλογή για τον Στέφανο Καπίνο. Επιλογή με ιδιαιτερότητες και κάποιο ρίσκο, όχι μόνο αγωνιστικό.

Η αλήθεια είναι όμως ότι ο 21χρονος κίπερ κατέληξε στην εν λόγω απόφαση απολύτως συνειδητοποιημένα χωρίς να παραγράφει το παρελθόν του αλλά και χωρίς να αγνοεί το μέλλον του.

Το Contra.gr συνομίλησε με πηγή που βρίσκεται πολύ κοντά στον παίκτη η οποία θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της (για ευνόητους λόγους). Συμπέρασμα; Ο παίκτης ξέρει τι θέλει και πως μπορεί να το πετύχει.

"Η επιλογή του Στέφανου είναι επαγγελματική. Είναι επαγγελματίας και ως τέτοιος ενήργησε. Πέρυσι δεν είχε συμμετοχές, του προτάθηκε συμβόλαιο από τον Ολυμπιακό με πολύ καλές αγωνιστικές και οικονομικές προοπτικές και την έκανε αποδεκτή" ήταν η πρώτη χαρακτηριστική του ατάκα που έδωσε στίγμα.

Η πλευρά Καπίνο δεν νιώθει ότι πρόδωσε κανέναν. Αλλωστε το να μιλάς για προδοσίες εν έτει 2015 στον επαγγελματικό είναι μάλλον μία παρωχημένη συνήθεια όσο αν και το στοιχείο του συναισθηματισμού στο αθλητισμό εξακολουθεί να κυριαρχεί.

Ο άνθρωπος που μας μίλησε ήταν σαφής: "Ο Παναθηναϊκός έβγαλε χρήματα από τον Καπίνο σε μία δύσκολη γι' αυτόν στιγμή. Αμέσως μόλις γύρισε από το Μουντιάλ της Βραζιλίας του είπαν ότι θα δοθεί με μεταγραφή. Και έτσι έγινε. Ουσιαστικά δεν του δόθηκε το δικαίωμα της επιλογής".

Αρα; "Αρα ο Στέφανος προχωρά με το κεφάλι ψηλά. Δεν έχει κάτι να φοβηθεί. Οι παίκτες, όπως σας είπα, είναι επαγγελματίες και κάνουν τις ανάλογες επιλογές. Ο Στέφανος ήθελε να πάει σε μία ομάδα για να παίξει και πάλι ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός του έδωσε την ευκαιρία".

Απ' όλα τα παραπάνω γίνεται σαφές ότι ο νεαρός πορτιέρο αποφάσισε να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό του αλλά και στην επιλογή του. Νιώθει δυνατός. Ξέρει ότι η συγκεκριμένη επιλογή ίσως προκαλέσει και εντάσεις αλλά αυτός έχει αποφασίσει να τραβήξει τη ρότα του.

Η ιστορία θα δείξει αν θα δικαιωθεί ή όχι. Ολα τα υπόλοιπα στο γήπεδο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code