ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ-Κορόνα Κίελσε 2-0

H AEK πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο 2ο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης με την Κορόνα Κίελτσε επί πολωνικού εδάφους και επικράτησε με 2-0.
Xαμένο πέναλτι, γκολάρα και δοκάρι ο Βάργκας. Γκολ και ασίστ ο Κρισάντους, ο οποίος κέρδισε το πέναλτι της Ένωσης.
Ο Τραϊανός Δέλλας παρέταξε την ομάδα του απέναντι στην πρωτοπόρο του Πολωνικού πρωταθλήματος, Κορόνα Κίελτσε, με τους Ανέστη, Βασιλαντωνόπουλο, Αρθο, Κολοβέτσιος, Πεταυράκη, Σιμόες, Γιόχανσον, Πλατέλλα, Μπαρμπόσα, Αραβίδη και Τζεμπούρ, με τον Αλγερινό φορ να παίρνει θέση στον άξονα, πίσω από τον προωθημένο Αραβίδη.

Η ΑΕΚ στο πρώτο μέρος είχε την υπεροχή, πάτησε σε αρκετές περιπτώσεις την αντίπαλη περιοχή, όμως δεν κατάφερε να τελειώσει ιδανικά φάσεις που δημιούργησε κυρίως με προσπάθειες του Βασιλαντωνόπουλου και του Πλατέλλα από τη δεξιά πλευρά.

Η σημαντικότερη στιγμή των κιτρινόμαυρων στο πρώτο ημίχρονο έγινε στο 44ο λεπτό, όταν μετα από σέντρα του Βασιλαντωνόπουλου από δεξιά, ο Σιμόες έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στην αγκαλιά του Οτσάινα.
Βελτιωμένη στο 2ο μέρος η ΑΕΚ
Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε για την ελληνική ομάδα με τους Μπαρόχα, Σβάρνα, Λαμπρόπουλο, Τζανετόπουλο, Γροντή, Ανάκογλου, Σιμόες, Γκάλο, Βάργκας, Ζόριτς, και Κρισάντους να συνθέτουν την 11άδα. Ο Δέλλας έβαλε τον Βάργκας πίσω από τον Κρισάντους και η Ένωση άρχισε να αποδίδει πολύ καλύτερα συγκριτικά με το πρώτο 45λεπτο. Στο 64' ο Κρισάντους ανατράπηκε εντός περιοχής και κέρδισε πέναλτι, όμως ο Βάργκας που ανέλαβε να το εκτελέσει, δεν κατάφερε να νικήσει τον Οτσάινα.

Στο 70' μετά από κάθετη πάσα του Ανάκογλου ο Κρισάντους βρέθηκε σε πλάγια θέση απέναντι στον Οτσάινα και με πλασέ στην απένατι γωνία άνοιξε το σκορ για τους κιτρινόμαυρους.  Τρία λεπτά αργότερα ο Κρισάντους από σκόρερ έγινε δημιουργός, καθώς τροφοδότησε τον Βάργκας κι αυτός αφού προσποίθηκε με πλασέ "κρέμασε" τον Οτσάινα κάνοντας το 2-0 για την Ένωση.

Στο 82' οι Κρισάντους, Ζόριτς και Βάργκας συνεργάστηκαν άψογα αλλά το σουτ του τελευταίου κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Οτσάινα, φάση που αποτέλεσε την τελευταία καλή στιγμή στην αναμέτρηση.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Ανέστης (32’ Μπαρόχα), Βασιλαντωνόπουλος, Αρθο, Κολοβέτσιος, Πεταυράκης, Σιμόες, Γιόχανσον, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Τζεμπούρ.

Στο δεύτερο μέρος: Μπαρόχα (62’ Βούρας), Σβάρνας, Γροντής, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σιμόες (70’ Πλατέλλας), Ανάκογλου, Γκάλο, Ζόριτς, Βάργκας, Κρισάντους.

Κορόνα Κιέλτσε: Οτσέινα, Κομπρίλ, Κίερτς, Βρενσιένσκι, Κρζελακ, Ζατέφσκι, Ρογκάλα, Σιέρπινα, Ζάγκατς, Άανκουρ, Τρίτκο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code