Παίκτης της Φενέρμπαχτσε είναι κι επίσημα ο Κώστας Σλούκας. Ο Έλληνας γκαρντ είχε δελεαστική πρόταση από τουρκική ομάδα ύψους 900.000 ευρώ, την οποία και αποδέχθηκε.
Ο 25χρονος άσος είχε συνάντηση την περασμένη Τρίτη (23/06) με τον Ζέλικο Ομπράνοβιτς, η οποία απ' ότι αποδεικνύεται έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του.
Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έκαναν μία τελευταία προσπάθεια να κρατήσουν τον διεθνή γκάρντ στον Ολυμπιακό αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ είχαν συνάντηση με τον Σλούκα την περασμένη Παρασκευή (26/06) και του έδωσαν να καταλάβει ότι είναι διατεθειμένοι να τον κρατήσουν στην ομάδα. Όμως, υπήρχε ένα απροσπέλαστο εμπόδιο: οι απαιτήσεις του παίκτη που βεβαίως δεν ήταν οικονομικές. Ο διεθνής γκαρντ επέμενε στις απόψεις του για τον χρόνο συμμετοχής του για τη νέα χρονιά. Όπως ήταν φυσικό η απάντηση των ισχυρών ανδρών της ΚΑΕ ήταν δεδομένη και σαφής: "κανένας προπονητής και παράγοντας στον κόσμο δεν μπορεί να σου δώσει χρόνο συμμετοχής".
Η υπέρβαση στο συμβόλαιο
Παρόλα αυτά, του προσέφεραν συμβόλαιο 3 ετών με απολαβές 800.000 ευρώ το χρόνο, συν τα bonus. Προφορά δελεαστική και στα στάνταρ του μάνατζερ του παίκτη. Και ο ίδιος ο Σλούκας έμεινε ικανοποιημένος με την προσφορά, αλλά αποχώρησε από τα γραφεία των ιδιοκτητών της ΚΑΕ με το μυαλό του στην Τουρκία. Ο βασικός όρος που είχε εκφράσει τόσο ο ίδιος όσο και ο μάνατζέρ του Παναγιώτης Καπάζογλου δεν είχε απάντηση. Να έχει ρόλο στην ομάδα. Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος εξήγησαν στον 25χρονο άσο ότι ο Βασίλης Σπανούλης θα είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού τα επόμενα χρόνια και εκεί η κουβέντα έλαβε τέλος.
Η κίνηση του Ζοτς
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ξέροντας καλά την ελληνική πραγματικότητα, ταξίδεψε στην Αθήνα με "όπλο" την επιθυμία του παίκτη. Στο ραντεβού που είχαν στο κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας Χίλτον, πέρα από την προσφορά της Φενέρμπαχτσε για τρία χρόνια έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ, του έδωσε να καταλάβει ότι τον πιστεύει και ότι θα έχει κεντρικό ρόλο στην τουρκική ομάδα. Εκεί έπεισε και τον Σλούκα για να αλλάξει φανέλα. Συνεπώς πήγε στο ραντεβού με τους Αγγελόπουλους για να παίξει όλα τα χαρτιά του.
0 Σχόλια